Voorpagina Voorwoord Apetito Schiedam De bibliotheek helpt je op weg De Bibliotheek Schiedam Stoed en Seniorenwelzijn - ROGplus Seniorenwelzijn ROGplus Eenzaamheid onder jongeren Stroomopwaarts Argos Zorggroep Argos Schiedam Maassluis Schiedam, samen sterker De Drie Notenboomen Stichting Aanzet - Minters Stichting Aanzet Minters Woonplus Woonplus Schiedam Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond CJG Rijnmond Week van het geluk Welkom bij DOCK
Sociale huur

Met voorrang verhuizen naar de Paulus Buys-straat (Wiltonflat)

Bent u 55 jaar of ouder? Woont u in een grote woning van Woonplus Schiedam? Én is dit een zogenaamde ‘schaarse’ woning? Dan komt u in aanmerking voor onze doorstroomregeling voor senioren. Met deze regeling kunt u mogelijk met voorrang verhuizen naar een seniorenwoning aan De Paulus Buysstraat.


Tussen nieuwbouw en historie
Na de zomer wordt de tweede vernieuwde Wiltonflat opgeleverd. Met aan de ene kant de het gloednieuwe, groene ‘In de Buurttuin’ en aan de andere kant het historisch stadscentrum, is het hier heerlijk wonen. We stellen 29 driekamerappartementen, variërend van circa 50m2 tot 75m2, beschikbaar voor doorstromers.

De flat is zo ingrijpend verbouwd, dat hij voelt als nieuwbouw:
  • Balkon op het zuiden
  • Toegang tot een binnentuin
  • Lift
  • Rollator toegankelijk
  • Ruimte voor scootmobiel
  • Energiezuinig
  • Triple glas (bovenste verdieping HR++ glas)
  • Collectieve verwarmingsketel
  • De woningen zijn technisch voorbereid op toekomstige aansluiting op het warmtenet

Voor wie?
De Wiltonflat heeft appartementen in het goedkope en duurdere sociale huursegment. Voor welk segment u in aanmerking komt, is afhankelijk van uw inkomen. De maximale inkomensgrens voor toewijzing bedraagt € 48.625.

De eerste vernieuwde Wiltonflat is opgeleverd

Huurprijs
De kale huurprijzen van de appartementen liggen tussen € 647,19 en € 808,06. Bovenop deze huur betaalt u een bedrag van € 250,- aan service- en stookkosten. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en vermogen heeft u ook recht op huurtoeslag. Daardoor kan uw netto huur in de praktijk flink lager zijn. De maximale huurtoeslag is circa 220,- euro.

Interesse?
Meer weten over de doorstroom- regeling en over de woningen? Kijk dan op www.woonplus.nl/wiltonflats. Direct contact opnemen? Bel dan naar ons klantcontactcentrum en vraag naar onze seniorenmakelaar. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 12.00 uur via telefoonnummer 010 2045100.