Voorblad Voorwoord Optisport Samen doen we zoveel meer Stimenz Wanneer je het zelf niet geregeld krijgt 's Heeren Loo Mantelzorg; er schuilt zoveel meer in het woord Renkum Doet; voor een leefbare wijk Bibliotheek - RIBW Arnhem & Veluwe Vallei RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Vilente - Vluchtelingenwerk Vilente Rijn IJssel - Riva Kids Rijn IJssel

Word begeleider in de gehandicaptenzorg!

  • Voor ons woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom zijn we op zoek naar begeleiders voor verschillende doelgroepen. We bieden hier, en in de regio Ede, op verschillende manieren zorg en ondersteuning. Bijvoorbeeld aan mensen met een ernstige meervoudige beperking, of jongeren met een lichte verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Bij ’s Heeren Loo waarderen we niet alleen ervaren begeleiders met een afgeronde zorgopleiding, maar ook zij-instromers vanaf niveau 2 zijn van harte welkom. Samen met jou kijken we eerst welke doelgroep en welke locatie het beste bij jou past. Want alleen als jij goed op je plek zit kan je er écht zijn voor de cliënt. Je krijgt de ruimte om op jouw manier te werken. Zo kan jij met jouw talenten en ideeën bijdragen aan een goed leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

Wil je meer weten? Bel of app dan met onze recruiter Denise van Omme via 06 - 12 33 67 57 of mail naar
[email protected]