Voorblad Voorwoord Optisport Samen doen we zoveel meer Stimenz Wanneer je het zelf niet geregeld krijgt 's Heeren Loo Mantelzorg; er schuilt zoveel meer in het woord Renkum Doet; voor een leefbare wijk Bibliotheek - RIBW Arnhem & Veluwe Vallei RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Vilente - Vluchtelingenwerk Vilente Rijn IJssel - Riva Kids Rijn IJssel
in de gemeente Renkum

Renkum Doet; voor een leefbare wijk

Willen we allemaal niet in een prettige buurt wonen? Een buurt waarin je je eigen leven kunt leven, waar ook naar elkaar wordt omgekeken, waar jij je veilig voelt en waar je levensloopbestendig kunt wonen; een leefbare en sociale buurt. Wanneer jij en/of jullie je in willen zetten voor je eigen buurt, op welke wijze dan ook, vind je bij Renkum Doet de mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. Ook wanneer jij je voor iets anders zou willen inzetten dan voor je buurt, biedt Renkum Doet jou de mogelijkheden.

Acties

Deze eerste maanden van het jaar bestaat de mogelijkheid om een probleem/uitdaging in jouw straat of wijk ‘die maar blijft liggen’ onder de aandacht te brengen. Onder de noemer ‘Geen gezeik in mijn wijk’ bestaat de mogelijkheid om met ondersteuning en een klein werkbudget jullie eigen probleem/uitdaging aan te pakken. De kans om samen aan een leefbare straat te werken. Van speeltuin tot wandelclub, van tuinploeg tot veilig verkeer. Wie geïnteresseerd is kan zich de komende weken, zonder enige verplichting, aanmelden. Hierna ontvang je meer informatie.

Meer informatie?

(088) 784 63 69
www.renkumvoorelkaar.nu/mijnwijk

Goed gezelschap

Op zoek naar gezelschap? Iedere twee maanden is er ergens in onze gemeente een bijeenkomst Goed Gezelschap.

Dé plek om elkaar te ontmoeten wanneer je naar iemand op zoek bent om bijvoorbeeld samen te fietsen of te wandelen, samen spellen mee te spelen, samen mee op stap te gaan, samen de dag een beetje mooier te maken of heel iets anders.

Dit is geen datingplek, maar een gezellige plek om kennis te maken met mensen en mogelijkheden die er in jouw omgeving zijn om Goed Gezelschap te vinden.

Meer informatie?

[email protected]

Renkum DOET

Renkum Doet is de algemene noemer voor activiteiten/acties in de buurt en vrijwillige inzet zoals de vrijwilligers vacaturebank, de inspiratiedagen, ondersteuning van initiatieven en de waarderingsweek Week van de onbekende Held. Deze activiteiten worden gecoördineerd vanuit Renkum voor Elkaar.

Gratis vacaturebank voor jezelf, je club of je actie

Er bestaat een gratis vacaturebank waarvan organisaties, clubs, verenigingen, acties en inwoners gebruik kunnen maken; www.renkumdoet.nl

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: