Voorpagina Voorwoord Stichting Esdégé-Reigersdaal Wie is 1.Hoorn? Financiële regelingen bij laag inkomen Hulp bij rondkomen Bibliotheek Hoorn - Stichting Esdégé-Reigersdaal Opvoeden en opgroeien Stichting Netwerk Hoorn Omring - Vrijwilligerspunt Westfriesland Omring
in de gemeente Hoorn

Blijf in verbinding met elkaar

Of je nu jong bent of oud(er), we hebben allemaal behoefte aan sociale contacten. In alle wijkcentra in Hoorn worden er activiteiten georganiseerd met en voor bewoners van alle leeftijdsgroepen om verbinding, ontmoeting en talentontwikkeling te stimuleren.

Kinderwerk

De kinderwerkers van Stichting Netwerk voorzien in activiteiten en bieden ondersteuning, zodat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen, denk aan kinderkoken of creatieve workshops, maar ook hulp bij huiswerk. 

Jongerenwerk

Jongerenwerkers zijn op scholen, bij de inlopen en op straat te vinden om contact te maken en houden met jongeren, talentontwikkeling te stimuleren en overlast te voorkomen. Ook jonge moeders kunnen in de wijkcentra terecht om ervaringen uit te wisselen en deel te nemen aan cursussen en workshops.

Volwassenenwerk

Volwassenen en senioren kunnen andere buurtbewoners ontmoeten in de wijkcentra en deelnemen aan activiteiten, denk aan de koffieochtend, creatieve workshops of het buurtrestaurant.

Heb je hulp nodig bij je (financiële) administratie, wil je iets voor een ander betekenen of heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Met een sociaal werker in jouw buurt kun je alle mogelijkheden bespreken.Inschrijven activiteiten?

Je kunt je inschrijven voor activiteiten via onze website www.netwerkhoorn.nl of in het wijkcentrum in jouw buurt.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: