Voorwoord Homestart Mantelzorg en Welzijn in Gorinchem Stichting Klussendienst Sociaal Team - Taalpunt Eenzaamheid met elkaar aanpakken Humanitas - Jongerenmaatjes Gorinchem Geldproblemen? Vraag hulp Philadelphia Wmo-loket Gorinchem ASVZ Avres - Stichting Klussendienst Avres Rivas - E-health Rivas Zorggroep Syndion - Poort6
in de gemeente Gorinchem 

Omzien naar elkaar

In Gorinchem letten wij op elkaar en helpen wij elkaar. Geen ongelijke kansen. Iedereen in onze gemeente mag en kan meedoen en heeft recht op passende ondersteuning en zorg. Heb je vragen over geld, schulden, of andere zaken die voor jou het leven meer aangenaam of makkelijker maken? Lees dan in deze zorgkrant waar je terecht kan met je vragen.

Leuke dingen doen

Het is leuk om mensen te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Naar elkaar omzien zorgt ervoor dat je sociaal verbonden bent. Dan is het fijn als er iemand voor je klaarstaat en jij weet waar je terecht kan als je extra hulp of ondersteuning nodig hebt. Deze krant geeft je bijvoorbeeld informatie over Welzijnspunt Gorinchem, het Sociaal Team Gorinchem en het Wmo loket.

Leuke dingen doen

Het kan voorkomen dat je je zorgen maakt over geldzaken. Loop je met dat soort problemen rond omdat je bijvoorbeeld moeite hebt met het invullen van formulieren? Kun je je rekeningen niet op tijd betalen? Of heb je schulden? Weet dat er mensen zijn die je kunnen helpen. Samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt om weer controle over je geldzaken te krijgen. Hoe dat werkt lees je ook in deze krant.

Samen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Gorinchem zich zelf kan zijn en mee kan doen. We steken de helpende hand uit en we blijven ons hard maken om kansongelijkheid te voorkomen. Dat doen we graag voor, en vooral samen mét jou.

Hartelijke groet,

Eva Dansen & Marjo Molengraaf
Wethouders Sociaal Domein gemeente Gorinchem

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
FacebookLinkedIn

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van de gemeente Gorinchem.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

Oktober 2023

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: