Voorpagina Voorwoord De Horst en Schakel SMWO SVRZ Vrijwilligerspunt Goes Zorggroep Ter Weel Mantelzorgpunt Goes Iriz Thuiszorg Sociaal juridische dienstverlening GR de Bevelanden - Zorggroep Ter Weel GR de Bevelanden Gors - Bibliotheek Oosterschelde Bibliotheek Oosterschelde Uitvaartzorg Tollenaar en De Keizer Uitvaartzorg Tollenaar & De Keizer Auris - E-health Auris

Serviceflat De Horst biedt ruime appartementen met een hoog serviceniveau en uitgebreide faciliteiten. Dat betekent: zorgeloos en zelfstandig in het leven staan binnen de vertrouwde sociale omgeving van Goes.

Het complex is prachtig gelegen op één van de mooiste plekken van Goes, midden in het stadswandelpark en op korte afstand van het centrum.

Al vanaf € 822 per maand huurt u een 2-kamerappartement van 65 m2 (exclusief service- en stookkosten). De Horst, wonen voor je plezier.

www.dehorstgoes.nl ■ tel: 0113 - 22 81 20


Serviceflat De Schakel biedt haar bewoners gezellige één-, twee- en driekamerappartementen in diverse grootten en aantrekkelijke prijsklassen.

De servicekosten zijn marktconform en de stookkosten zijn laag.

De bewoners van De Schakel kunnen zorgeloos en zelfstandig in het leven staan en tegelijkertijd rekenen op de ondersteuning van de serviceorganisatie.

Al vanaf € 805 per maand huurt u een 2-kamerappartement van 76 m2 (exclusief service- en stookkosten). De Schakel, (ge-)woon thuis.

www.deschakelgoes.nl ■ tel: 0113 - 22 89 51