Voorpagina Eindhoven Voorwoord De Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven SeniorenPunt Maatje 040 past ons allemaal Bibliotheek Eindhoven De Bibliotheek Werkplaats Financiën Een dag uit het leven van Dommel Uitvaarten - Steunpunt Mantelzorg Verlicht SWZ Zorg - Ervaring die staat SWZ Zorg Wonen en zorg voor senioren goed geregeld! Apetito Eindhoven Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Het Venster Woon Begeleiding Het Venster
in de gemeente Eindhoven

De vrijwillige Hulpdienst Eindhoven

Wij, de vrijwillige hulpdienst Eindhoven, zijn de organisatie die vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk samenbrengt in Eindhoven. Dat doen we al bijna 55 jaar zodat je ons inmiddels echt kunt beschouwen als een expert voor vrijwilligerswerk in Eindhoven.

Waar je dat aan merkt? Vooral aan de goeddoordachte ondersteuning waar de vele vrijwilligers van op aan kunnen. Samen met onze professionele coördinatoren geven ze steeds het beste antwoord op een vraag van de inwoners. Uit ervaring weten we dat vertrouwen en korte lijnen hiervoor super belangrijk zijn, daar zetten we op in. Niet alleen met de vrijwilligers en de hulpvragers, ook zeker met de vele partijen waarmee we samenwerken.

Al onze activiteiten vallen eigenlijk altijd onder één van onze twee initiatieven: Maatje040 en Werkplaats Financiën. Voor beide initiatieven zijn vrijwilligers het stevige fundament. Inwoners voor inwoners, zo maken we samen op een laagdrempelige manier het leven in Eindhoven voor een groot aantal Eindhovenaren die dat nodig hebben makkelijker.

Maatjes gezocht!

Door iemand een paar uurtjes tijd en aandacht te geven maak je een wereld van verschil. We hebben een wachtlijst van inwoners die heel graag een Maatje willen hebben om verschillende redenen.

Voor een extra steuntje in de rug in het dagelijks leven, voor de gezelligheid en het contact, voor hulp voor advies of begeleiding.

We zijn altijd op zoek naar Maatjes.

We hebben een wachtlijst van inwoners die heel graag een Maatje willen hebben. We hebben acht verschillende Maatjesprojecten.

Op onze site www.maatje040.nl vind je een aantal specifieke vacatures. Ook los van deze vacatures kunnen wij Maatjes gebruiken, want er is altijd meer vraag naar Maatjes dan aanbod.

Maatje040 zorgt ervoor dat je goede begeleiding krijgt. Er is altijd een professionele coördinator beschikbaar om op terug te vallen bij vragen of moeilijkheden. Verder kunnen al onze Maatjes rekenen op o.a. relevante trainingen, (reis)kostenvergoeding en een WA- en ongevallenverzekering. Ook organiseren we jaarlijks leuke activiteiten en (thema-)bijeenkomsten.

Heb je interesse of wil je meer weten?

We denken ook graag mee over wat het beste bij je past. We gaan altijd voor win-win, het gaat om de goede match. Neem gerust contact met ons op!

Kijk op onze website via www.maatje040.nl of bel ons via 040 - 244 76 69. Je mag ook altijd bij ons binnen lopen voor een kopje koffie op maandag tot donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur aan de Piuslaan 74a in Eindhoven. Mailen kan ook via [email protected]

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: