Voorpagina Eindhoven Voorwoord De Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven SeniorenPunt Maatje 040 past ons allemaal Bibliotheek Eindhoven De Bibliotheek Werkplaats Financiën Een dag uit het leven van Dommel Uitvaarten - Steunpunt Mantelzorg Verlicht SWZ Zorg - Ervaring die staat SWZ Zorg Wonen en zorg voor senioren goed geregeld! Apetito Eindhoven Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Het Venster Woon Begeleiding Het Venster
in de gemeente Eindhoven

Beste inwoner,

We vinden dit een hele mooi kans om bij alle inwoners op de deurmat te liggen en je zo kennis te laten maken met de geweldige ondersteuning, voorzieningen en diensten die in de gemeente Eindhoven bestaan om ervoor te zorgen dat iedereen kan meedoen in de maatschappij.

Samen met ‘onze’ vrijwilligers dragen deze organisaties bij aan een sterke sociale basis waardoor Eindhoven een fijne stad blijft voor iedereen om te wonen. In deze Informatiekrant Zorg & Ondersteuning lees je meer over deze organisaties, vrijwilligers en professionals die deel uitmaken van deze sociale basis. En op welke manieren zij voor jou klaarstaan wanneer je hulp of ondersteuning nodig hebt.

Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven

Het kan goed zijn dat je ons al kent; misschien heb je zelf al eens kennisgemaakt met onze vrijwilligers, heb je wekelijks contact met een Maatje of ben je geholpen door één van onze spreekuur vrijwilligers van de Werkplaats Financiën. Of misschien ben je zelf wel een van de jaarlijks ruim 700 betrokken en enthousiaste vrijwilligers die bij de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven zijn aangesloten. Inwoners voor inwoners, zo maken we samen op een laagdrempelige manier het leven in Eindhoven voor een groot aantal Eindhovenaren die dat nodig hebben, makkelijker.

Alhoewel 700 betrokken vrijwilligers een indrukwekkend aantal is, zijn onze wachtlijsten lang.

Wij zouden graag zoveel mogelijk inwoners willen helpen, omdat we uit ervaring weten hoeveel verschil positieve aandacht en ondersteuning kan maken in iemands leven.

Oproep

Daarom maken we graag van de gelegenheid gebruik om hierbij een oproep te doen.

Maatje zijn is heel betekenisvol vrijwilligerswerk met grote wederkerigheid. Win-win dus voor beide partijen. Lijkt dit je wat, neem dan contact met ons op. Via de website www.maatje040.nl of 040 - 244 76 69.

Hartelijke groet,

Judith van de Belt, directeur Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van Stichting Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

Oktober 2023

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: