Voorpagina Voorwoord Het Gasthuis Millingen aan de Rijn Sociaal Team - Kansrijke Start Kindercentrum Domino Bewegen! Lekker in de frisse buitenlucht Daad Notarissen AutoMaatje - Mantelzorg webapp Kalorama Kennisloket Thuis - De wijk-GGD Bureau Sim Wegwijzer onbegrepen gedrag Bibliotheek Gelderland Zuid Bibliotheek - Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland ZZG Zorggroep Fysiotherapie Millingen- Chatten met de psycholoog Forte Welzijn Forte Welzijn Berg en Dal

Jarenlange ervaring op het gebied van kinderdagopvang, buitenschoolse opvang (voor en na school), peutergroepen en gastouderopvang, van 0 tot en met 12 jaar.

Al onze locaties zitten in of dichtbij de scholen: een soepele overgang naar school, geen taxivervoer en een doorgaande ontwikkelingslijn. Wij werken nauw samen met het onderwijs om de overgang van uw kind zo soepel mogelijk te laten verlopen en samen het beste te kunnen bieden voor uw kind.

Wij staan voor kleinschalige, warme opvang met enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zorg staat centraal: passende opvang voor ieder kind.

Wij geloven in ontwikkeling door spel. Alle locaties beschikken over uitdagend spelmateriaal en een avontuurlijke buitenruimte.

Op al onze peutergroepen en kinderdagverblijven kunnen wij kinderen voorschoolse educatie (VE) bieden.


0-12 jaar

Flexibel

Eigen zorgcoördinator

VVE