Voorpagina Voorwoord Het Gasthuis Millingen aan de Rijn Sociaal Team - Kansrijke Start Kindercentrum Domino Bewegen! Lekker in de frisse buitenlucht Daad Notarissen AutoMaatje - Mantelzorg webapp Kalorama Kennisloket Thuis - De wijk-GGD Bureau Sim Wegwijzer onbegrepen gedrag Bibliotheek Gelderland Zuid Bibliotheek - Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland ZZG Zorggroep Fysiotherapie Millingen- Chatten met de psycholoog Forte Welzijn Forte Welzijn Berg en Dal

In het Gasthuis Millingen staat de bewoner centraal. Iedere bewoner wordt omringd door professionaliteit, liefde en zorg van verschillende disciplines. En allemaal hebben we 1 doel voor ogen: het welzijn van onze bewoners. Dat is waar we voor staan. Dat is waar we samen aan werken:

Iedere dag een fijne dag

Dat doen we niet alleen,
Dat kunnen we alleen SAMEN:

Medewerkers

Zorgmedewerkers, medewerkers welzijn, administratief personeel, keukenbrigade, management.

Samenleving

Het Gasthuis staat midden in de (Millingse) samenleving met de betrokkenheid van verenigingen, ondernemers en lokale bewoners

Geestelijk verzorger

De geestelijk verzorger praat met bewoners over hun levensverhaal, over geluk, verdriet, verwachtingen, wensen en over welzijn, geloof of spiritualiteit.

Vrijwilligers

Voor nét dat beetje extra. Extra aandacht voor de bewoner en een onmisbare ondersteuning voor het zorgpersoneel.

Verpleegkundig specialist

Onze verpleegkundig specialist werkt op het snijvlak van de geneeskunde en verpleegkunde. Daarmee zit zij tussen de artsen en verpleegkundigen in.

Familie

Misschien wel de belangrijkste groep. Zij kennen immers de bewoner het allerbeste en goed overleg met familie en mantelzorgers is daarom enorm belangrijk.

Specialist ouderengeneeskunde

De SOG behandelt en begeleidt bewoners met een complexe zorgproblematiek en kijkt hierbij ook welke mogelijkheden iemand nog heeft om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Altijd samen met de bewoner en familie met de zorg.

Diverse overlegvormen

Het dagelijks bestuur, de Raad van Toezicht, de Ondernemingsraad en de Bewonersraad.

Externe professionals

Huisarts, fysiotherapeut, ergotherapeut, apotheker, zorgkantoor, leveranciers, gemeente, externe zorgverleners, pastoor, en alle anderen die we vergeten...