Voorpagina Voorwoord Week van de Gezondheid Point O Zorg BV Interview met Machteld Huber Aan de slag met het spinnenwebmodel ZZG Zorggroep Wijchen De kracht van groen Stichting Wijchen Gezond - WMO-raad Wijchen Sociaal Team Wijchen Eet je gezond!(?) Makkelijk meer bewegen Voor iedereen die wil wandelen Wie zorgt er voor jou als mantelzorger? Leren over positieve gezondheid

Werken aan gezondheid, zo doen we dat in Wijchen

Hoe fijn is het als je een goede gezondheid hebt. Als alles goed met je gaat en je lekker woont, sport, ontspant en beweegt in onze mooie gemeente. Gelukkig is dat voor veel mensen het geval.

Toch is er soms een beetje hulp nodig. Dan is het fijn dat er op gebied van zorg en welzijn veel geregeld is in Wijchen.

Deze krant geeft een beeld van de organisaties, regelingen waarvan je hulp kunt krijgen als het wat minder goed gaat. Handig om door te lezen of te bewaren voor een later moment.
Onze manier van leven, werken, studeren, naar school gaan, vraagt soms veel energie van ons. Alle ballen in de lucht houden kan dan lastig zijn, of je nu jong of ouder bent.

Ik zie steeds meer mensen die zich overbelast voelen, die minder weerbaar zijn

Helaas krijgen steeds meer mensen, vaak ook jonge mensen, te maken met een burn-out. Er zit blijkbaar iets in onze manier van leven wat veel vraagt. We staan veel ‘aan’, willen veel meemaken, zijn altijd bezig om dingen te beleven.

Er is ook een groep mensen die zich eenzaam voelt en juist op zoek is naar ontmoetingen en activiteiten. Welzijnsorganisatie MeerVoormekaar is voor beide groepen de juiste plek.

Met alle organisaties in deze Gezondheidskrant moet het lukken om eruit te halen waar jij behoefte aan hebt.

En wil je volgende week al stappen zetten? In deze krant vind je ook de activiteiten van de Week van de Gezondheid in Wijchen. Dus bekijk de krant, zoek wat je nodig hebt en bewaar hem. Je weet nooit wanneer je hem nodig hebt!

Bea Schouten
Wethouder zorg en welzijn

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
FacebookLinkedIn

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van de gemeente Wijchen.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

Oktober 2023

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: