Voorpagina Voorwoord Apetito Schiedam De bibliotheek helpt je op weg De Bibliotheek Schiedam Stoed en Seniorenwelzijn - ROGplus Seniorenwelzijn ROGplus Eenzaamheid onder jongeren Stroomopwaarts Argos Zorggroep Argos Schiedam Maassluis Schiedam, samen sterker De Drie Notenboomen Stichting Aanzet - Minters Stichting Aanzet Minters Woonplus Woonplus Schiedam Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond CJG Rijnmond Week van het geluk Welkom bij DOCK

Je eigen onderneming in dementiezorg runnen in Schiedam?


In de Nieuwstraat, in het centrum van Schiedam, opent in 2024 een spiksplinternieuwe Herbergier. Het voormalig Diaconiehuis en theater De Teerstoof wordt daarom nu verbouwd. De kleinschalige woonvorm biedt straks een liefdevol thuis aan zestien ouderen met dementie, én twee inwonende zorgondernemers.

Gezocht: zorgondernemers voor Herbergier Schiedam

Nederland telt inmiddels bijna vijftig Herbergierlocaties. Voor deze nieuwe locatie is franchiseorganisatie De Drie Notenboomen op zoek naar een zorgkoppel; levenspartners die samen ondernemen en waarvan één van hen BIG-geregistreerd verpleegkundige is, met ruime ervaring in de zorg.

Vrijheid met ondersteuning

Als nieuwe zorgondernemer denk je o.a. mee over de inrichting van de Herbergier, van vloer tot keuken. Je stelt een gepassioneerd team van medewerkers samen, en werft zelf de bewoners. Naast de vrijheid van het ondernemerschap, kan je als zorgondernemer altijd vertrouwen op de ondersteuning van de franchiseorganisatie. Terwijl jullie ondernemen en zorg bieden aan je bewoners, bieden de experts van De Drie Notenboomen kennis, ervaring, tools en begeleiding.

Wil je meer weten?

Volg dan op 25 juli of 24 augustus een webinar over het Herbergier-ondernemerschap! Aanmelden kan via herbergier.nl/zorgondernemer-worden. Wil je liever persoonlijk je vragen stellen? Expert Werving & Selectie Toon Biezenaar helpt je graag verder: [email protected] of 088 202 29 00.