Voorpagina Eindhoven Voorwoord De Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven SeniorenPunt Maatje 040 past ons allemaal Bibliotheek Eindhoven De Bibliotheek Werkplaats Financiën Een dag uit het leven van Dommel Uitvaarten - Steunpunt Mantelzorg Verlicht SWZ Zorg - Ervaring die staat SWZ Zorg Wonen en zorg voor senioren goed geregeld! Apetito Eindhoven Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Het Venster Woon Begeleiding Het Venster

Merkbare, mensgerichte zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), lichamelijke beperkingen (LG) of (ernstige) meervoudige beperkingen (EMB). Van mens tot mens, met hart én hoofd.


SWZ zorg voegt waarde toe aan het leven van kinderen en volwassenen met (ernstige) meervoudige beperkingen (EMB) of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit doen we door merkbare mensgerichte zorg te bieden en cliënten in staat te stellen hun mogelijkheden te ontplooien. Die toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen medewerker en cliënt, van mens tot mens - met hart én hoofd.

Zorg op menselijk maat
In Son biedt SWZ zorg op de locatie Zonhove ondersteuning aan mensen met (ernstige) meervoudige beperkingen (EMB). In de regio Oost-Brabant Zorg biedt SWZ zorg ondersteuning aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of lichamelijke beperkingen (LG). Die ondersteuning varieert van ambulante zorg, tot dagbesteding, tot behandeling en tot wonen.

Speciaal NAH behandelprogramma
Ook bieden wij Hersenz aan. Hersenz is een op maat samengesteld behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. Deze behandeling leert je omgaan met de gevolgen van hersenletsel, zoals motorische beperkingen, vermoeidheid, concentratieproblemen en psychische problemen. Er is ook aandacht voor verliesverwerking. Hersenz is voor mensen van 18 jaar en ouder, die niet meer in aanmerking komen voor revalidatie.

Hulp nodig of meer weten?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!
088 799 82 22
[email protected].

Of neem een kijkje op onze website of socials.

Aanbieder behandelprogramma

SWZ zorg
Nieuwstraat 70
5691 AG Son
swzzorg.nl