Voorpagina Voorwoord Het Gasthuis Millingen aan de Rijn Sociaal Team - Kansrijke Start Kindercentrum Domino Bewegen! Lekker in de frisse buitenlucht Daad Notarissen AutoMaatje - Mantelzorg webapp Kalorama Kennisloket Thuis - De wijk-GGD Bureau Sim Wegwijzer onbegrepen gedrag Bibliotheek Gelderland Zuid Bibliotheek - Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland ZZG Zorggroep Fysiotherapie Millingen- Chatten met de psycholoog Forte Welzijn Forte Welzijn Berg en Dal

‘zó sim kan het zijn’Bezoekadres

Sint Willibrordstraat 12
6566 DD Millingen aan de Rijn.

Bereikbaar

0481 74 50 91 | [email protected]

Website

www.bureausim.nl

‘Mijn ouders en ik hebben heel veel steun aan jullie. In het huidige zorgsysteem weet ik de juiste weg niet. SIM is voor ons het navigatiesysteem. Niet zittend op de achterbank, maar neemt ook het stuur in handen. En brengt ons waar we moeten zijn.’

Uw leefplezier is onze zorg

Nu u senior bent en zorgondersteuning nodig heeft, verdwaalt u misschien in ons complexe zorgstelsel van Wmo, Wlz én andere zorgmogelijkheden.

Bij ‘SIM zorg op maat’ zit u direct goed!

Wij kunnen de zorgen bij u weghalen en u helpen ‘passende zorg’ voor u te regelen en uit te voeren. Dat doen wij door goed naar u te luisteren en samen met u te bespreken welke zorg u nodig heeft.

Wij geven u graag persoonlijk advies

Daarna gaan wij met onze Sally’s direct voor u aan de slag. Wij reiken u de hand én ontzorgen u én uw naasten. Met onze ondersteuning kunt u uw leven leiden zoals u dat wenst én waarin veilig ouder worden centraal staat.

Particulier of Persoonsgebonden budget Pgb) Wmo & Wlz

U kunt bij ons terecht, zowel als particulier als op basis van een indicatie via de 'Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo-Pgb)' of 'Wet langdurige zorg (Wlz-Pgb)'.