Voorpagina Voorwoord Kwadraad Het Leerhuis MBO Rijnland Hulp en ondersteuning dichtbij Hulp bij geldzaken en schulden Zorggroep Sint Maarten - Fysiotherapie Woerden Zorggroep Sint Maarten Fysio Woerden De Bibliotheek helpt Bibliotheek - Word ook vrijwilliger in de Bibliotheek Evita - Randstad Homeopaten
SAMEN

STERKER In de gemeente Woerden

Stop met jojoën

en leer luisteren naar je lichaam

Herken je het gevoel: chips eten voor de tv, voordat je het weet is de zak leeg. Of je hongergevoel uitstellen omdat het nog geen etenstijd is. Wat zijn onze lichaamssignalen en luisteren we daar nog wel naar?

Als baby konden we onze lichaamssignalen goed aanvoelen. Bij trek meldden we ons, als we vol zaten en de fles was nog niet leeg ging dat laatste beetje er echt niet meer in. Kortom, we konden goed honger en verzadiging aanvoelen en ernaar luisteren. In de loop der tijd zijn we dit gaan afleren onder andere door de invloed van de dieetcultuur in de maatschappij. Met ‘Intuïtief Eten’ kun je leren vertrouwen op je intuïtie en op zoek gaan naar jouw behoeften.

Praktijkervaring

“Ik heb hulp gezocht bij Evita om te leren “normaal” om te kunnen gaan met eten. Intuïtief eten heeft mij veel inzicht en rust gegeven waardoor mijn relatie met voeding nu vele malen beter is. Evita heeft veel kennis over de psychologie van eetgedrag.”

Leer vanuit welke behoefte je eet, geef je lichaam de voldoening die het nodig heeft en stap uit de cirkel van het diëten en jojoën.

Meer WETEN?

Neem een kijkje op: www.evitadietistleefstijl.nl
Of mail naar: [email protected]

Homeopathie

hoe werkt dat?

De homeopaat zoekt een homeopathisch geneesmiddel dat specifiek bij jou past. Met dat middel wordt jouw lichaam gestimuleerd om gezond te worden en te blijven. Laten we dit illustreren aan de hand van twee voorbeelden:

Kind met eczeem

Een kind van 7 jaar met eczeem sliep slecht door de jeuk. Het jeukte vaak zo erg dat ze het tot bloedens toe openkrabte. Ze had dikke gele korsten op haar benen en had last van ontstekingen. Na inname van het bij haar passende homeopathische middel verdween het eczeem vrij snel en sliep ze ook veel beter.

Meisje met menstruatieklachten

Een meisje van 15 jaar had veel last van haar menstruatie, vooral in de periode ervoor. Ze was dan steeds zo boos en verdrietig. De huisarts had voorgesteld de pil te gaan slikken. Het meisje wilde eerst homeopathie proberen. Al snel na inname van het homeopathische middel verliep de menstruatie weer zoals het hoort.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van wat mogelijk is met homeopathie. Heb jij klachten die maar niet weggaan? Neem dan contact op met een homeopaat bij jou in de buurt en bespreek de mogelijkheden.

Homeopathie is er voor iedereen!

Meer informatie?

Kijk op www.randstadhomeopaten.nl of
mail naar [email protected].

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: