Voorpagina Voorwoord Kwadraad Het Leerhuis MBO Rijnland Hulp en ondersteuning dichtbij Hulp bij geldzaken en schulden Zorggroep Sint Maarten - Fysiotherapie Woerden Zorggroep Sint Maarten Fysio Woerden De Bibliotheek helpt Bibliotheek - Word ook vrijwilliger in de Bibliotheek Evita - Randstad Homeopaten
SAMEN

STERKER In de gemeente Woerden

Beste inwoners

Voor u ligt een krant bomvol informatie over alles wat de gemeente Woerden te bieden heeft op het gebied van zorg en ondersteuning. Van opvoedhulp, hulp naar werk, hulp bij geldzaken tot hulp in het huishouden, we hebben een heel scala aan diensten waar u gebruik van kunt maken. Deze krant is uw gids om te ontdekken wat er allemaal beschikbaar is.

Of u nu medische zorg nodig heeft, wilt weten of homeopathie iets voor u kan betekenen, informatie zoekt over wonen met zorg of hulp zoekt bij verantwoord afvallen, er staan vele organisaties voor u klaar. Kunt u bijvoorbeeld hulp gebruiken bij bijvoorbeeld belastingaangifte, DigiD of het aanvragen van een uitkering, dan kunt u terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek. Lees er meer over op pagina 9. 

In de gemeente Woerden kunt u op verschillende manieren hulp en ondersteuning krijgen als u vragen heeft over zorg en welzijn. Ondersteuning is vaak mogelijk via uw eigen netwerk zoals familie, buren en vrienden. Maar soms is de vraag te groot of is er meer nodig. Vrijwilligershulp en/of ondersteuning door de gemeente kan dan mogelijk een goede toevoeging zijn. Zo kunt u bij WoerdenWijzer terecht voor ondersteuning rond opvoeden en opgroeien, huishoudelijke hulp, hulp bij zelfstandig (langer) thuis wonen, dagbesteding, vervoer en geldzaken. U leest hier meer over op pagina 6 & 7 van deze krant. 

Neem dus even de tijd. Blader door de artikelen en ontdek dat u er niet alleen voor staat en hoe we hier in Woerden samenwerken aan een sterke, ondersteunende gemeenschap. Laat deze krant u begeleiden in het diverse landschap van zorg- en ondersteuningsmogelijkheden in onze gemeente.

Veel leesplezier

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
FacebookLinkedIn

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

April 2024

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: