Voorpagina Voorwoord Kwadraad Het Leerhuis MBO Rijnland Hulp en ondersteuning dichtbij Hulp bij geldzaken en schulden Zorggroep Sint Maarten - Fysiotherapie Woerden Zorggroep Sint Maarten Fysio Woerden De Bibliotheek helpt Bibliotheek - Word ook vrijwilliger in de Bibliotheek Evita - Randstad Homeopaten

Geriatriefysiotherapie en valpreventie

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden is een grote praktijk met vijf vestigingen in Woerden en één in Linschoten. We hebben alle specialisaties binnen de fysiotherapie in huis waaronder geriatriefysiotherapie. De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/ patiënten met een hoge (biologische) leeftijd, die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Binnen onze praktijk hebben we drie geriatriefysiotherapeuten; Stefan Bosch, Marije Vroomans en Annemiek Vonk. Valpreventie is een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse werk.

Op dit moment zijn we in overleg met de gemeente Woerden omdat valpreventie in 2024 gesubsidieerd gaat worden en het aanbod zal worden verbreed. Er is daardoor nu nog geen startdatum bekend van de nieuwe ‘In Balans’ cursus maar de verwachting is dat deze in het voorjaar plaats zal vinden. Naast ‘In Balans’ bieden we ook valtraining op de mat aan waarbij u valtechnieken aanleert om letsel zoveel mogelijk te voorkomen. Als u interesse heeft in één van deze cursussen kunt u contact opnemen met onze praktijk om u aan te melden.

We nemen dan contact met u op zodra de startdatum bekend is.

v.l.n.r Marije, Stefan en Annemiek


Fysiotherapeuten Maatschap Woerden

0348 724 700
[email protected]
www.fysiotherapie-woerden.nl