Voorpagina Voorwoord CJG Rijnmond Spijkenisse Medisch Centrum - Stichting Push Spijkenisse Medisch Centrum Catharina Thuis op Voorne Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta A&A Thuishulp - Ondersteuning voor mantelzorgers SBO Hellevoetsluis - Humankind Humankind Hulp nodig? Kom naar de Bibliotheek! Stichting Zuidwester - Humanitas Voorne-Putten Rozenburg Stichting Zuidwester Voorne aan Zee
Kinderopvang?
Kindontwikkeling!

Kinderen zijn ontdekkingsreizigers. Wij stimuleren, motiveren en faciliteren ieder kind om zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen. Want fijne kinderjaren gaan een leven lang mee!

Spelen, ontdekken en zelf leren. Ieder kind is anders en ieder kind telt mee. Ieder kind mag helemaal zichzelf zijn. Kinderen mogen meedoen, meedenken en meebeslissen. Wij leren ze verantwoordelijkheid te dragen voor hun leefomgeving, door voor zichzelf en anderen op te komen.

Wij brengen kinderen in beweging, letterlijk en figuurlijk. Liefst buiten, ook als het regent. Onze kinderen geven wij graag liefde mee voor onze wereld voor mens en natuur.

Maak een afspraak en kom gerust eens langs!
telefoon 010 - 407 47 00
[email protected]