Voorpagina We zijn er voor iedereen Spek & Van den Beld Notariaat Lariks helpt u weer op weg Aangenaam bij Menno De ene week bij papa, de andere bij mama Rondkomen in Leusden Leusdenleeft! Ontdek wat er te doen is Zorgen voor een ander Futurum begeleid wonen - Humankind Humankind Kendro-Stijl - Humanitas Kendro-Stijl Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Spek & Van den Beld Notariaat - E-health
in de gemeente Leusden

Links Marie-José Hermans, directeur-bestuurder Lariks, rechts Marleen Treep, wethouder Sociaal Domein gemeente Leusden

We zijn er voor iedereen

“Het is altijd goed om met een hulpvraag naar Lariks te gaan. Een vraag is nooit gek, te groot of te klein. Blijf er niet mee rondlopen. Lariks is er voor u en staat voor u klaar als het nodig is.”

Wethouder Marleen Treep wil dat elke inwoner die een vraag heeft of een steuntje in de rug kan gebruiken, weet dat Lariks er is. “Gemeente Leusden en Lariks maken zich samen sterk voor de inwoner. Iedereen heeft in het leven een veilige omgeving nodig. Voldoende geld om te kunnen rondkomen en een plek waar je je leven kunt opbouwen. Zelfstandig of met ondersteuning. Wij noemen dat een vaste basis.

Is die vaste basis er, dan heb je als mens ruimte in je hoofd voor andere zaken. Dan pas kom je toe aan plannen maken, aan anderen ontmoeten, aan meedoen met activiteiten. Dat geldt voor iedereen.

Hulp vragen is heel normaal

Wat ook voor iedereen geldt, is dat er iets in het leven kan gebeuren, waardoor u hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld door ziekte, door eenzaamheid, door ouderdom, door een echtscheiding, door geldzorgen. Hulp vragen is dan heel normaal. In onze gemeente hebben we daar Lariks voor. Ze zijn er als u hulp nodig heeft bij die vaste basis én als u hulp kunt gebruiken bij zaken als mensen ontmoeten, opvoeden, mantelzorgen. Zie Lariks als de voordeur van zorg en welzijn.”

“En wij willen dat inwoners die voordeur snel vinden als ze ons nodig hebben”, vult Marie-José Hermans van Lariks aan. “We bieden professionele ondersteuning. Voor jong en ouder. Voor kleine vragen, voor grote zorgen. Een recept of verwijzing is niet nodig. De oproep van de wethouder om contact met ons op te nemen, als u een vraag heeft, of als u zich zorgen maakt, kan ik alleen maar onderschrijven. Aarzel niet. Wij helpen u weer op weg en doen wat nodig is.”

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
FacebookLinkedIn

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van Lariks Leusden.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

Oktober 2023

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: