Voorpagina We zijn er voor iedereen Spek & Van den Beld Notariaat Lariks helpt u weer op weg Aangenaam bij Menno De ene week bij papa, de andere bij mama Rondkomen in Leusden Leusdenleeft! Ontdek wat er te doen is Zorgen voor een ander Futurum begeleid wonen - Humankind Humankind Kendro-Stijl - Humanitas Kendro-Stijl Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Spek & Van den Beld Notariaat - E-health

Ontdek de Bib Stoel: Comfort en Innovatie hand in hand

Wilt u op een eenvoudige én veilige manier kunnen opstaan uit uw stoel? Maak kennis met de Bib stoel, een meesterwerk in design en functionaliteit. Met deze mechanische sta-op stoel zegt u vaarwel tegen gedoe met snoeren en accu’s.

Een slimme beweging voor een gezond leven

De naam ‘Bib’ staat voor “Blijf in Beweging,” en dat is precies wat deze stoel u helpt te doen. U gebruikt uw eigen spierkracht om soepel en gecontroleerd op te staan. Doormiddel van het innovatieve mechanisme staat u eenvoudig op. Het resultaat? U behoudt en verbetert uw spierkracht en blijft zo langer fit en actief.

Pas het aan uw stijl en behoeften aan

Of u nu kiest voor een hoog of laag model, de Bib stoel wordt op maat gemaakt met pootjes van verschillende hoogtes. Qua design is er ook veel te kiezen: van diverse houttinten tot een breed scala aan bekledingen.

Ervaar zelf het gemak, het comfort en de gezondheidsvoordelen van de Bib stoel. Voor meer informatie en prijzen, bezoek onze website.
kendro-stijl.nl/producten/bib-stoel-modellen/

www.kendro-stijl.nl | 033 4940254 | 06 51763495 | info@kendro-stijl