Voorpagina We zijn er voor iedereen Spek & Van den Beld Notariaat Lariks helpt u weer op weg Aangenaam bij Menno De ene week bij papa, de andere bij mama Rondkomen in Leusden Leusdenleeft! Ontdek wat er te doen is Zorgen voor een ander Futurum begeleid wonen - Humankind Humankind Kendro-Stijl - Humanitas Kendro-Stijl Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Spek & Van den Beld Notariaat - E-health
in de gemeente Leusden

Anderen ontmoeten?
Nieuwe mensen leren kennen?

Zin in gezelschap en een praatje? Of wilt u samen met anderen iets leuks doen? Er is van alles te doen in gemeente Leusden.

LeusdenLeeft! Ontdek wat er te doen is

Download de LeusdenLeeft app. Liever op papier?
Bij Huis van Leusden kunt u een folder ophalen met een overzicht van activiteiten per dag.

Alvast een paar ideeën

Lunchen in Huis van Leusden

Elke laatste woensdag van de maand organiseren Lariks en Qlichef een lunch. U wordt gastvrij ontvangen door de medewerkers (cliënten van Abrona). Voor €3,50 geniet u van verse soep, broodjes en iets zoets toe. Graag vooraf aanmelden bij de balie van Huis van Leusden. De kok houdt rekening met uw komst.

Aan tafel!

Op maandag en woensdag serveren vrijwilligers van DAVA een verse, warme maaltijd. Kosten van het tweegangendiner zijn €7,-. Dat het smaakt blijkt uit de reacties: “Bij DAVA eet ik het lekkerst.”

Kind en Koffie

Meerdere dagen per week kunt u op pad. Lekker bewegen, oefeningen doen en bijpraten onder deskundige begeleiding van buurtsportcoach Theo. Bijvoorbeeld op woensdag om 10 uur, met start en einde bij De Bron. Na de wandeling staat er een lekker kopje koffie klaar.

HandbalFit voor vrouwen

Op woensdag van 10.00 – 10.45 uur: Bewegen en ontmoeten. Dat geeft energie! Trainster To Schoenmakers van LHV weet de leukste handbaloefeningen en spelvormen. En na het sporten lekker samen aan de koffie of thee. U kunt twee gratis proeflessen krijgen en daarna kunt u tegen een kleine vergoeding meedoen! Ook mogelijk met de Sportpas (zie pagina 7). U kunt zich aanmelden bij Mirjam van het beweegloket via: [email protected] of bel naar: 06 500 60 896. Weten of het iets voor u is? Mirjam van het Beweegloket denkt graag mee!

JIL Hangout

Elke woensdagmiddag van 15.15 – 17.15 uur is er JIL Hangout met Rick, de jongerenwerker van Lariks. Chillen, poolen, gamen, tafelvoetballen, kletsen. Ben je 12 jaar of ouder en zit je op de middelbare school? Kom eens langs! En volg JIL op insta.

Wandelen met buurtsportcoach

Meerdere dagen per week kunt u op pad. Lekker bewegen, oefeningen doen en bijpraten onder deskundige begeleiding van buurtsportcoach Theo. Bijvoorbeeld op woensdag om 10 uur, met start en einde bij De Bron. Na de wandeling staat er een lekker kopje koffie klaar.

Kijk op www.leusdeninbeweging.nl voor meer sportieve activiteiten voor jong en ouder, met en zonder beperking.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: