Voorpagina Voorwoord Gemeente Sittard-Geleen Interview Machteld Huber MIK & PIW Groep Aan de slag met het spinnenwebmodel Apetito Makkelijk meer bewegen De kracht van groen MobiliteitsWereld MIK & PIW Groep - healthyLIFE De kracht van cultuur op Positieve Gezondheid De kracht van vrijwilligers Hoe Positieve Gezondheid in de praktijk het welzijn bevordert Profiel ASL - Mi Coaching Profiel ASL MEE Zuid Limburg - Vista College Fontys Hogeschool: Gezondheid een vak apart Fontys Hogeschool

Ontwikkeling 
is onze drijfveer!


In het pad van zelfontdekking komen vragen over onze talenten, motivaties, capaciteiten en groeimogelijkheden onvermijdelijk naar voren. Met deze cruciale vragen krijgt ieder van ons te maken en hierbij staan wij graag voor u klaar. Met onze uitgebreide ervaring in studie- en loopbaanbegeleiding bieden wij u niet alleen nieuwe inzichten, maar ook innovatieve en praktische oplossingen aan. Wij zijn experts in het vinden van antwoorden en het vertalen ervan naar concrete vervolgstappen die passend en haalbaar zijn.

Gun uzelf een moment van reflectie om te ontdekken waar uw ware passie ligt.


Of u nu een student bent die zijn eerste stappen zet of een ervaren professional die streeft naar groei, wij zijn er voor u. Wij geloven in een leven lang leren en ontwikkelen.


Onze expertise kan een meerwaarde zijn in elke fase van uw levensloop.

Heeft u behoefte aan loopbaanadvies of begeleiding? 

Profiel ASL richt zich specifiek op het onderwijs, terwijl Partner Talent Solutions zich toelegt op het bedrijfsleven. Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? 

Als lid van Partner Group bieden wij niet alleen begeleiding bij uw studie- of loopbaankeuzes, maar kunnen wij u ook helpen bij het verwezenlijken van uw droombaan. Partner Group is dé full-service dienstverlener voor personeelsbemiddeling in Limburg, waarbij een persoonlijke benadering garant staat voor de perfecte match.