Voorpagina Voorwoord Woonzorg Nederland Participe - Individuele begeleiding Bibliotheek Amstelland Infopunten - Persoonsalarmering - AutoMaatje Participe Amstelveen Ondersteuning bij (beginnende) dementie MEE Amstel en Zaan - Mantelzorg en Meer vervolg Dementie Notariskantoor Amstelveen Bellaar Vrijwilligerscentrale Amstelland - Amstelveen Sport Ons Tweede Thuis Humanitas - Platform C Stichting Amstelland Bibliotheken - Sigra IDO Bibliotheek Amstelland

Seineflat

Op een mooie locatie in Amstelveen ligt de seniorenflat de Seine..

Het zelfstandig wonen complex voor senioren vanaf 55 jaar bevindt zich in de buurt van winkelcentrum Groenhof, gezondheidscentrum Marne en er is een bushalte op loopafstand.

Het complex van totaal 13 verdiepingen biedt 2- en 3-kamerappartementen gelegen op het oosten of westen, allen met een ruime woonkamer, douche, wc en een kitchenette. Op dit moment wordt het complex verduurzaamd. De werkzaamheden hiervan zijn naar verwachting deze zomer afgerond.

Het complex ligt langs een vijver en is omringt met groen.

Het beschikt onder meer over een lift en eigen berging, gezamenlijke fietsenberging en scootmobielruimte, dubbele beglazing en een logeerappartement. Er is een ontmoetingsruimte met een buffet en buitenterras. In de ontmoetingsruimte worden activiteiten georganiseerd en er staat een biljarttafel. Daarnaast is er veel parkeergelegenheid voor het complex en de mogelijkheid tot het huren van een garage.

In het complex is een bewonersconsulent werkzaam waar u terecht kunt voor technische vragen of vragen over huurzaken.

Toewijzing geschiedt na voordracht door het WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of Woningnet Amsterdam en omstreken. Om in aanmerking te komen voor een woning moet u voldoen aan de wettelijk geldende toewijzingseisen voor sociale huurwoningen.


Beschrijving Type woning

Galerijflat

Oppervlakte

55, 63 of 65m²
Aantal kamers (incl. woonkamer) 2 / 3

Contractvorm

Onbepaalde tijd contract

Minimum leeftijd

55 jaar

Aantal personen huishouden

Max 2

Niet geschikt voor:

Gezinnen met kinderen