Voorpagina Voorwoord Bataviastad Fashion Outlet Zeewolde biedt puur plezier Stichting Puur Zeewolde Lelystad zo veel te doen Van der Valk Hotel Lelystad Urk: Authentiek vissersdorp en voormalig eiland in de Zuiderzee Evenementenkalender april Evenementenkalender mei - juni Evenementenkalender juni - juli - augustus Evenementenkalender september Wat te doen met de kids als het regent? Wat te doen met de kids als het regent? Vervolg Ontdek de unieke verhalen van de Noordoostpolder Almere: Ontdek de jongste en groenste stad van Nederland Dronten Zien, Doen & Beleven Marker Wadden - Wereldse Waterwerken - Batavia Stad

 

Wat te doen met de kids als het regent?

In Nederland weten we één ding zeker; er is altijd kans op regen. Om op die dagen te voorkomen dat je kids alleen maar op de tablet of voor de tv zitten, hebben we een overzicht gemaakt met activiteiten om thuis te doen met kinderen als het regent. Zo wordt het zelfs met hondenweer thuis een feestje!

1. Hutten, tenten en forten

Bouw een kamp in je woonkamer. Gebruik dozen, kussens, dekens, het wasrek en alles wat je kunt vinden. Wist je dat je bij winkels als Media Markt gratis enorme dozen kunt ophalen die je dan kunt beschilderen en beplakken?

2. Picknick eens binnen

Ongeacht de tijd van het jaar kun jij de zomer prima zelf in huis halen. Schuif de meubels aan de kant, leg een kleedje op de grond, pak wat hapjes en drankjes en ga lekker samen picknicken. Een high-tea is ook altijd een leuke optie. Maak hapjes en dek de tafel mooi. Nodig opa en oma uit en vermaak je de hele middag.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:
Waterloopbos


Marker Wadden