Voorpagina Voorwoord Bataviastad Fashion Outlet Zeewolde biedt puur plezier Stichting Puur Zeewolde Lelystad zo veel te doen Van der Valk Hotel Lelystad Urk: Authentiek vissersdorp en voormalig eiland in de Zuiderzee Evenementenkalender april Evenementenkalender mei - juni Evenementenkalender juni - juli - augustus Evenementenkalender september Wat te doen met de kids als het regent? Wat te doen met de kids als het regent? Vervolg Ontdek de unieke verhalen van de Noordoostpolder Almere: Ontdek de jongste en groenste stad van Nederland Dronten Zien, Doen & Beleven Marker Wadden - Wereldse Waterwerken - Batavia Stad

.

3. Speel verstoppertje

Je bent nooit te jong of oud om verstoppertje te spelen.

4. Let’s Dance!

Doe de gordijnen dicht, de stereo aan en je huiskamer verandert zo in een disco. Trek je mooiste outfits aan en dans lekker samen op de muziek! Maak wat alcoholvrije cocktails en het feest is compleet.

5. Houd samen een fotosessie

Heb je toch al je goede outfit uitgezocht, doe dan direct een fotoshoot. Poseer als een echt model of doe net alsof jullie in een fotohokje zitten. Zet je camera op zelfontspanner en stel hem zo in dat hij meerdere foto’s achterelkaar maakt. Niet alleen leuk om te doen, maar misschien nog leuker om terug te zien.

6. Houd een filmmarathon

Niets is leuker dan een filmmarathon op een regenachtige dag! Met alle delen van de film Hoe Tem Je Een Draak? ben je wel even zoet.

7. Ga schatzoeken

Het vraagt wat voorbereiding, maar hoe leuk is het voor de kinderen om een schat te zoeken in huis. Maak een heuse schatkaart met een route en vindplaats. X marks the spot! Verzin opdrachten of spelletjes tussendoor om een hint te krijgen.Om de boel nog gezelliger te maken nodig je vriendjes of vriendinnetjes uit om mee te doen. Volgende keer kunnen jouw kids op een regenachtige dag namelijk mooi bij hen vertoeven, een echt win-win toch?

8. Maak een stormbaan

Pak die tuinkussens uit de schuur, leg een matras op de grond, maak een tunnel van oude dozen en hoppa, klaar is je stormbaan. En op de bank springen mag vandaag.

Toch weg op een regenachtige dag?

Het is absoluut niet nodig om thuis te blijven met slecht weer. Hieronder een paar tips voor leuke overdekte uitjes.

  • Ga naar een museum
  • Pak een filmpje in de bioscoop
  • Ga op avontuur in een overdekte dierentuin
  • Neem een duik in een tropisch zwembad
  • Bezoek een indoor speeltuin
  • Probeer te ontsnappen uit een escaperoom
  • Ga een potje bowlen
  • Bezoek een speelhal, vaak kun je hier karten, lasergamen of midgetgolfen
  • Ga eens naar de lokale bibliotheek. Vaak is hier veel meer te doen dan alleen lezen.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:
Waterloopbos


Marker Wadden