Voorpagina Voorwoord ReBUILD Coaching Regelingen die u kunnen helpen M.O.S. Meijo - NHL Stenden MeiJo NHL Stenden Hogeschool Carins staat voor je klaar Carins Horizon Begeleiding - Adenium Adenium Smelnehaven - Firda ROC Friese Poort Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Faktorfier - E-health

reBUILD COACHING te Drachten kijkt naar jouw eigen krachten

Persoonlijke, ambulante begeleiding gericht op de talenten en kwaliteiten van iemand en niet alleen kijkend naar het probleem. Daar staat reBUILD Coaching te Drachten voor. We zijn gespecialiseerd in drie doelgroepen: multi-problem gezinnen, ambulante begeleiding van individuen en voortijdig schoolverlaters: “Elk mens streeft naar geluk, ons team van 8 professionals helpt daarbij graag.”

aansluiten

De coaching van reBUILD is positief en oplossingsgericht. Door ons mooie team met verschillende profesionals met verschillende talenten en kwaliteiten blijken we erg goed aan te kunnen sluiten.

We verbreden en verdiepen onze kennis en vaardigheden continu door scholing. Hierdoor zijn we goed in staat om met verschillende hulpvragen en problemen om te gaan, van schoolbegeleiding, autisme, ADHD, samengestelde gezinnen, relatieproblemen en wat verder voor stagnaties in iemands leven zorgt.

oplossingen zoeken

Wij gaan uit van de krachten van de cliënt: Iedereen heeft talenten, wat kan je nog wel? En wat gaat allemaal al goed? De cliënt houdt de regie, het is je eigen proces.

Eigenaar Wilco Schreiber: “Ik leg het altijd zo uit; het is net als bij sport. Ik ben de coach, maar jij speelt het spel. Wat is je doel en wat wil je bereiken?”

doen wat werkt

Vertrouwen is het sleutelwoord in de begeleiding en er moet een klik zijn. Wanneer je open en eerlijk tegen elkaar durft te zijn, is de kans op slagen vele malen groter. Daarom gaan we vrijblijvend het eerste gesprek in om te kijken of wij de beste partij zijn en of er een klik is. Als wij de beste partij zijn voor de hulpvraag gaan we op een professionele en toch persoonlijke manier aan de slag.

We hebben geen wachtlijst en passen onze organisatiemethodieken aan de cliënt aan. De cliënt staat centraal. Dat lukt goed door ons team van 8 personen en korte lijntjes.


Neem vrijblijvend contact met ons op:

reBUILD Coaching Drachten
06-12375425 (Wilco)
[email protected]
www.rebuildcoaching.nl