Voorpagina Voorwoord Osté Advocaten en Bewindvoering Fietsmaatjes - Het infoplein Centrum voor Wonen en Welzijn Informatiepunt tegen eenzaamheid Wegwijzer Oosterhout Asendo - ZoHealthy Gamen: wanneer is veel té veel? Bibliotheek Theek 5 - mijngezondheid.net Wat je moet weten over een burn-out Prismanet - Rijppaert & Peeters Advocaten Prisma Rijppaert & Peeters Advocaten


Osté Advocaten & Bewindvoering
Financiële en juridische hulp onder één dak

Wanneer je schulden hebt, een geestelijke of lichamelijke beperking hebt of op leeftijd bent, veranderen je financiële behoeften. Bewindvoering, budgetbeheer of mentorschap kan dan een uitkomst zijn. Bij Osté Advocaten & Bewindvoering hebben ze de kennis en ervaring in huis om stabiliteit in je situatie te brengen.

Brede ondersteuning

Osté Advocaten & Bewindvoering is een een kantoor met 4 advocaten, naast bewindvoerders en een mentor, met onder andere MKB-bedrijven en particulieren als cliënten. Hun gespecialiseerde advocaten, bewindvoerders en budgetbeheerders kunnen helpen met zowel financiële als juridische vragen. “Wanneer bij een cliënt met schuldenproblematiek een huisuitzetting dreigt, kunnen wij intern snel zaken kortsluiten en verdere procedures voorkomen. Dat is een voordeel boven andere bewindvoering zonder juridische dienstverlening”, geeft oprichter Albert Osté als voorbeeld.

Een gezonde financiële huishouding

Voor wie zijn geldzaken niet zelf kan of wil beheren, is er een bewindvoering of budgetbeheer. Dat kan omdat er bijvoorbeeld sprake is van schulden of een geestelijke beperking. Het doel is in beide gevallen een gezonde financiële huishouding. Een bewindvoerder neemt de financiële verantwoordelijkheid over, terwijl een budgetbeheerder een coachende rol heeft. Maar wat de redenen ook zijn, Osté adviseert lezers snel hulp te zoeken wanneer zij geen grip meer hebben op hun geld. “Durf over die schaamte heen te stappen en vraag om hulp.”

Mentorschap

Heb je een naaste die niet zelfstandig voor verzorging, verpleging en/of behandeling kan zorgen? Osté Advocaten & Bewindvoering biedt ook mentorschap aan. Wij nemen dan de zorg- en ondersteuningstaken over.

Advocaten, bewindvoerders en mentorschap zijn onder andere op de volgende rechtsgebieden actief:

  • Personen en familierecht
  • Strafrecht volwassen en jeugd
  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Sociaal Verzekeringsrecht
  • Psychiatrisch Patiëntenrecht
  • Verbintenissenrecht
  • Letselschaderecht
  • Bestuursrecht

Wij zijn een High Trust kantoor aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, hetgeen betekent, dat u bij ons ook geholpen kan worden op basis van gefinancierde rechtsbijstand naast op uurbasis.

Locaties

Hogekant 3
5104 PB Dongen
Gratis spreekuur (op afspraak)
Tijden: 16:30 t/m 18:30

Europapark 20
4904 SX Oosterhout
Gratis Spreekuur (op afspraak)
Tijden: 17:00 t/m 19:00

Kijk voor meer informatie op: www.advocatenkantooroste.nl Voor nadere vragen kunt u ook chatten met de medewerkers via de site.