Voorpagina Voorwoord Zorggroep Oude en Nieuweland Mantelzorg - Carrefour Carrefour Beweegcoaches - Jongerenwerk Therapeutisch Centrum GGZ FlevoMeer Bibliotheek - Zorg uit Handen Terminale Thuishulp Noordoostpolder-Urk - Rabobank Het Notarieel - Zorggroep Oude en Nieuwe LandIEDERE CLIËNT IS WELKOM
Therapeutisch Centrum GGZ verleent professionele geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. Wij bieden de zorg dichtbij de leef- en of werkomgeving van de cliënt. Ook hebben we oog voor de netwerksamenleving waar we ons in bevinden.

Therapeutisch Centrum GGZ is gespecialiseerd in het bieden van diagnostiek en behandeling gericht op veel diverse problemen en psychische stoornissen, zoals ADHD, autisme, angst, depressie, gedragsproblemen en trauma. Onderdeel daarbij is dat we de cliënt helpen om zijn of haar probleem beter te begrijpen.

De behandeling kan in verschillende vormen worden aangeboden, bijvoorbeeld door gesprekken met een psycholoog, door therapie via bewegen, creatieve therapie of door medicatiebehandeling. Therapie wordt vaak (na persoonlijke intake) gestart in een groep, en/of kan individueel worden aangeboden. Andere belangrijke mensen in de omgeving van de cliënt worden bij het behandelproces betrokken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging én ben jij VERBINDEND, DESKUNDIG en BETROUWBAAR? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Dit zijn namelijk de kernwaarden van Therapeutisch Centrum GGZ.
Bekijk onze actuele vacatures op www.therapeutisch-centrum.nl.

Over ons
Bij Therapeutisch Centrum GGZ werken enthousiaste mensen die oog hebben voor elkaar. We vinden het belangrijk dat iedere professional ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Ideeën worden graag gehoord en snel omgezet naar besluiten. Communicatie gaat via korte lijnen en er heerst een open sfeer.

Over jou en ons
We denken graag met je mee in het zoeken naar een goede balans tussen werk en privé. We zijn professioneel ambitieus: we hebben meerdere GZ-psychologen en klinisch psychologen in opleiding en verzorgen een incompany CGT-opleiding. We bieden intervisie, supervisie en diverse nascholingsmogelijkheden.

Wil je meer informatie over één van de vacatures? Neem dan contact op met Elseline van der Vegt (HR-adviseur) via 0527-224501.