Voorpagina Voorwoord De Passerel Steunouder, voor een steuntje in de rug Gemeente Epe Ontdek de pleegouder in uzelf Centrum voor Jeugd en Gezin Kom kinderopvang Centrum voor Jeugd en Gezin vervolg Mantelzorgers staan er niet alleen voor Viattence Mode & Co - E-health Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Kom Kinderopvang, ieder kind is uniek
 

Prettig ouder worden

Met de juiste (zorg-) ondersteuning die bij u en uw naasten past 

“Wat kunt u zelf doen om fit en vitaal te blijven?”

Preventie & Behandeling

U wilt vitaal blijven, ook als u ouder wordt. De behandelaren van Viattence Vitaal kunnen u daarbij helpen. Zij weten alles van de veranderingen en uitdagingen die horen bij het ouder worden. Ze werken zoveel mogelijk samen om de kwaliteit van uw dagelijkse leven te verbeteren en zo hoog mogelijk te laten zijn.

“Uw naasten blijven altijd uw vertrouwde basis.”

Thuiszorg

Wanneer u thuis zorg nodig hebt, denken wij graag met u mee. We kijken naar uw persoonlijke situatie, uw netwerk, wat u zelf kunt of wat u met hulp weer zelf zou kunnen. Ons doel is om u op een zo’n prettig mogelijke manier, zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Wij ondersteunen d.m.v. begeleiding, huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging en opvolging alarmering.

“Hoe zorgen we samen dat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen?”

Buurtpunt & dagbesteding

Sociale contacten zijn erg belangrijk voor een gezond welzijn. Dit stimuleren we graag door buurtpunten waar ouderen op een laagdrempelige manier kunnen genieten van gezelligheid. Heeft u meer zorg nodig? Dan kunt u terecht bij de dagbesteding waar u met gelijkgestemden bent, zodat u en uw mantelzorger(s) een moment voor zichzelf kunnen nemen.

“Sociale contacten zijn onmisbaar voor een positief welzijn.”

Verpleeghuiszorg

Wanneer u 24-uur zorg nodig hebt, dan bent u van harte welkom bij één van onze woonzorglocaties. Net als thuis zijn uw naasten hier uw vertrouwde basis en onze zorgmedewerkers vullen aan met warme en vakkundige zorg.

Wezep | Heerde | Vaassen | Epe