Voorpagina Voorwoord Magenta Zorg Samen voor een betere leefomgeving Brijder Jeugd Hulp uit onze eigen omgeving Blijf jezelf fysiek en mentaal uitdagen! Mantelzorg doe je samen Boost NH - E-health Magentazorg en Stichting Sport-Z Team Sportservice Kennemerland - Horizon College Horizon College Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Maatjesproject - De Ambulante Coach Ambulante Coach Stichting Welzijn Bergen

HARTVERWARMEND VRIJWILLIGERSWERK 

Komt u bij ons koken?

Heeft u een passie voor koken en lekker eten en gunt u anderen ook een heerlijke maaltijd? Kom dan als vrijwilliger koken voor de bewoners van onze woonzorglocaties. Met elf locaties in Noord-Kennemerland is er altijd een locatie bij u in de buurt.

Magentazorg verleent zorg en ondersteuning aan ouderen met zorg aan huis, revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. In de woonzorglocaties ligt de nadruk op kleinschalig wonen. Bewoners beschikken over een eigen slaapkamer en er is een gezamenlijke huiskamer. Het kleinschalig wonen biedt de gelegenheid om tussen 17.00 - 19.00 uur te koken op een woning. Uiteraard kunt u gezellig blijven mee-eten want wat is er nu leuker dan samen te genieten van een fijne maaltijd?

Onze 11 woonzorglocaties in de regio:

De Daalder 

Alkmaar

De Oude Trambaan

Alkmaar

De Haemstede

Bergen

Oudtburgh

Bergen

Zuyder Waert

Heerhugowaard

Nieuw Varne

Heiloo

De Dijckhoeve

Koedijk

Meander

Noord-Scharwoude

Oudorperzand

Oudorp (NH)

Hoog Duinen

Schoorl

De Molenhoeve

Sint Pancras

Vrijwilligerswerk bij Magentazorg…

  • Is leuk en betekenisvol! Bewoners zijn altijd blij met uw komst en u krijgt er veel waardering voor terug;
  • Is leerzaam; Magentazorg zorgt voor goede begeleiding en workshops/scholing op het gebied van o.a. dementie;
  • Is goed geregeld; u krijgt een vrijwilligersovereenkomst en een ongevallen- en WA-verzekering;
  • U bouwt persoonlijke contacten op met collega’s en cliënten.

Lijkt het u leuk om aan de slag te gaan als kookvrijwilliger of zou u graag ander betekenisvol vrijwilligerswerk willen doen? Fietsen op een duofiets, een spelletje doen, een wandeling of gewoon een praatje maken? Neem vrijblijvend contact op via (072) 575 31 30 of [email protected].