Voorpagina Voorwoord Woonzorg Nederland Ondersteuning bij (beginnende) dementie Bellaar c.s. Carrièreswitch naar de gehandicaptenzorg - Ouderenzorg Stichting Brentano GGZ Inloop - Infopunten in de wijk - Persoonsalarmering MEE - Mantelzorg en Meer Maatschappelijk werk - Individuele begeleiding - Ouderenadviseur Participe Amstelveen De apotheek in uw wijk - Humanitas Thuisadministratie Amstelveense Apotheken Vrijwilligerswerk Jobcoach bij AM match AM Match

Op een mooie locatie in Amstelveen ligt de serviceflat de Seine.

Het zelfstandig wonen complex voor senioren vanaf 55 jaar bevindt zich in de buurt van winkelcentrum Groenhofen gezondheidscentrum Marne en er is een bushalte op loopafstand.

Het complex van totaal 13 verdiepingen biedt 2- en 3-kamerappartementen gelegen op het oosten of westen, allen met een ruime woonkamer, douche, wc en een kitchenette. De 3-kamerappartementen zijn nu bijna allemaal grote 2-kamerappartementen geworden want de tussenmuur van de woonkamer en slaapkamer is eruit gehaald. Maar deze kan, indien gewenst, terug geplaatst worden door de nieuwe bewoner zelf. Deze appartementen hebben alle een vrij smal vluchtbalkon. De meeste woningen zijn recent gerenoveerd.

Het complex ligt langs een vijver en is omringd met groen. Het beschikt onder meer over een lift en eigen berging, scootmobielruimte, gezamenlijke fietsenberging, dubbele beglazing en logeerappartement. Er is een salon met een buffet en buitenterras. In de salon worden activiteiten georganiseerd en er is een biljartruimte. 

Tevens is er in het complex een bewonersconsulent werkzaam. Goede parkeergelegenheid voor het complex en mogelijkheid tot het huren van een garage.

Toewijzing geschiedt na voordracht door het WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of Woningnet Amsterdam e.o. Een verklaring geregistreerd inkomen of een definitieve aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst van u en alle meeverhuizende personen (kinderen niet toegestaan) is verplicht. Deze moet van het voorgaande jaar zijn, of als deze nog niet beschikbaar is, van het jaar daarvoor.

De inkomensverklaring is aan te vragen bij de Belastingdienst of via de Belastingtelefoon (0800-0543). Verhuurder Woonzorg controleert het inkomen voor toewijzing en wil inkomensverklaring(en) altijd ontvangen, ook als er geen bedrag op staat.

Beschrijving Type woning
Galerijflat

Oppervlakte
55, 63 of 65m²

Aantal kamers (incl. woonkamer)
2 / 3

Contractvorm
Onbepaalde tijd contract

Minimum leeftijd
55 jaar

Aantal personen huishouden
Max 2

Niet geschikt voor:
Gezinnen met kinderen