Voorpagina Voorwoord Eefke Thuishulp Beweging 3.0 De Koperhorst Dagbehandeling Op de Berg Korian Blijf in balans Aangenaam bij Menno Echte aandacht in de zorg dankzij technologie De Koperhorst - Eefke Thuishulp Het Seminarie - Stichting Present

Bent u op zoek naar een aangename plek waar u terecht kunt voor een inspirerende dag voor uzelf of voor een dierbare, dan is Aangenaam ByMenno wellicht wel iets om eens over na te denken.

Bij Aangenaam ByMenno draait het om u. Wij geloven dat ondanks dat het geheugen u misschien af en toe wat in de steek laat, dit niet hoeft te betekenen dat iemand anders “voor u gaat denken” maar juist mét u meedenkt. Wij noemen dit “eigen regie voeren” zoals u dit uw hele leven waarschijnlijk al doet.

Wij bieden bij Aangenaam verschillende programma’s aan; Preventie, Dagbesteding en Dagbehandeling. De gasten die wij mogen ontvangen hebben allemaal in mindere of meerdere mate een geheugen dat hen af en toe in de steek laat en/of we ontvangen gasten met de Ziekte van Parkinson.

Preventie is gericht op mensen die zich door het haperende geheugen, niet meer thuis voelen in bijvoorbeeld een sportschool of sportclub, maar wel willen bewegen. Dat kan bij ons, in een groep, onder begeleiding van een van onze collega’s.

Dagbesteding is gericht op het beleven van een mooie, stimulerende dag waarbij we stilstaan bij sport/bewegen, sociale interactie, natuur, lekker eten en drinken en creativiteit. Dit doen wij niet in vaste groepjes, in een vaste ruimte of vanuit een dagactiviteitenschema. Wij doen dit juist vanuit uw eigen regie! Bepaald zelf met wie u een “click” heeft en vul zelf uw dag in met leuke activiteiten. Met landgoed Den Treek in de achtertuin, onze parktuin van ruim 10.000 m2 en onze vijf inspirerende ruimtes (Atelier, Bibliotheek, Woonkeuken, Blauwe- en Groene woonkamer), is er altijd wel een plek waar je lekker jezelf kunt zijn.

Dagbehandeling nodig? Binnen ons netwerk met zorgprofessionals kijken we samen naar de mogelijkheden binnen Aangenaam.

Enthousiast geworden of twijfelt u misschien of Aangenaam wel iets voor u, of uw dierbare is? Kijk dan ook eens op www.aangenaambymenno.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Menno zelf op 06-41782827 of via [email protected].

Aangenaam kennis te maken!

Groet,
Menno Boersma