Voorpagina Drenthe, Oerprovincie van Nederland Warenhuis Vanderveen Oer Drenthe ongerepte natuur Fietstransferium De culturele erfenis van Van Gogh blijvend zichtbaar Drents Museum Veenhuizen uitgelicht Vaart in Assen De lente is in aantocht! 5x bijzondere plekken Schatkamers van Zuidwest-Drenthe Evenementen & Activiteiten Drouwenerzand Ontdek de charme van de hoofdstad Onbezorgd genieten De Bonte Wever Drouwenerzand Attractiepark - Levendig Musselkanaal Westenmode East Side Story - De schatkamers van Zuidwest-Drenthe Drenthe biedt nog meer... Stichting gedeelde verhalen Vervolg Drenthe biedt nog meer... Hortus Botanicus Haren

Onbezorgd genieten

De Bonte Wever is hét hotel van Assen met 262 moderne kamers, gelegen aan het Asserbos en op loopafstand van het centrum van Assen. De Bonte Wever biedt een unieke all inclusive formule waardoor gasten onbezorgd kunnen genieten van maaltijden, snacks en drankjes.

Gasten hebben gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs en kunnen gratis deelnemen aan aquasporten, groepslessen in het fitnesscentrum en het uitgebreide recreatieprogramma, met activiteiten voor jong en oud. Het hotel heeft ook faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, jeu de boules, darts, biljarts, tafeltennis en een schoonheidssalon.

In de omgeving van Assen zijn vele activiteiten te doen, zoals wandelen over de Drentse heide, het bezoeken van de schaapskudde van Exloo en het Hunebedcentrum in Borger. Ook een bezoek aan een van de interessante musea zoals het Gevangenismuseum in Veenhuizen en Kamp Westerbork is een aanrader.

Kijk voor meer informatie op www.debontewever.nl.

TIP:

Kids Zomervermaak Assen

Assen is een echte familiestad en heeft de hele zomer een gratis kinderfestival. Van 8 juli tot en met 2 september staan de pleinen in de binnenstad vol met leuke activiteiten voor het hele gezin. Van springkussens tot theater en van spelletjes tot workshops. Het Kids Zomervermaak Assen is elke woensdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur gratis te bezoeken.

Klik hier voor het programma
Kids Zomervermaak
Dit is Assen


Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: