Voorpagina Voorwoord Gemeente Heusden Interview met Machteld Huber - Spinnenwebmodel Maaswaarden Een gezonde generatie Fontys Hogeschool vervolg Een gezonde generatie Helma besloot om de drempel over te stappen Geldzaken op een rij FysioCompany 't Station Hallo jij!
HEB JIJ JE AL
AANGEMELD ALS
MANTELZORGER? 
Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Veel mantelzorgers vinden het vanzelfsprekend en fijn om voor een naaste te zorgen. Maar het kan ook (te) zwaar zijn. Dan is ondersteuning hard nodig! Daarvoor is er het Steunpunt Mantelzorg Heusden. Meld je aan door te klikken op de button hierboven of ga naar www.bijeenheusden.nl/mantelzorg.
MET ELKAAR
IN HEUSDEN

VERTROUWENSCOMMISSIE HEUSDEN

Ondanks dat veel mensen tevreden zijn over de dienstverlening van Bijeen Heusden gaat het ook soms mis. Deze mensen kunnen in gesprek met Jeanne of Jan van de vertrouwenscommissie Heusden. De vertrouwenscommissie is onafhankelijk en heeft een luisterend oor voor mensen die zich door medewerkers van Bijeen Heusden of andere zorgpartners niet gehoord of geholpen voelen. Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen met de leden van de vertrouwenscommissie. Meer informatie lees je op www.bijeenheusden.nl/vertrouwen of klik op de bovenstaande button.

Wil jij op een laagdrempelige manier contact met anderen maken? Meedoen met leuke en kleine activiteiten zoals kaarten, koken, knutselen of gewoon kletsen? Loop dan eens binnen bij een Met Elkaar locatie van Bijeen Heusden. Samen drinken we gezellig een kopje koffie of thee. Als je wilt kunnen we ook samen een (warme) maaltijd eten (tegen een kleine vergoeding). Je hebt geen doorverwijzing nodig! Meer informatie lees je op www.bijeenheusden.nl/metelkaar of klik op de onderstaande button.