Voorpagina Drenthe, Oerprovincie van Nederland Warenhuis Vanderveen Oer Drenthe ongerepte natuur Fietstransferium De culturele erfenis van Van Gogh blijvend zichtbaar Drents Museum Veenhuizen uitgelicht Vaart in Assen De lente is in aantocht! 5x bijzondere plekken Schatkamers van Zuidwest-Drenthe Evenementen & Activiteiten Drouwenerzand Ontdek de charme van de hoofdstad Onbezorgd genieten De Bonte Wever Drouwenerzand Attractiepark - Levendig Musselkanaal Westenmode East Side Story - De schatkamers van Zuidwest-Drenthe Drenthe biedt nog meer... Stichting gedeelde verhalen Vervolg Drenthe biedt nog meer... Hortus Botanicus Haren

Drouwenerzand Attractiepark

het voordeligste pretpark van Europa!

Het bijzondere van Drouwenerzand Attractiepark is dat je er onbeperkt kunt eten en drinken van vers fruit, verse dagsoep, belegde broodjes, frites, snacks, limonade, koffie, thee en ijs! Het is een onvergetelijke ervaring voor kinderen dat ze gratis een ijsje, limonade etc. kunnen halen. Hier wordt nog lang over nagepraat!

Er zijn attracties waar de kleintjes samen met hun (groot)ouders in kunnen, maar er zijn ook attracties waar ze alleen in mogen – stoer hoor! Ook voor de grotere jeugd is er van alles te doen; er zijn stoere (over-de-kop) attracties en andere ‘snelheidsduivels’. Er is echt van alles te beleven, dus dit is gegarandeerd een onvergetelijke dag uit tijdens je vakantie! Doordat het attractiepark overzichtelijk is ingericht en veel zitplaatsen heeft, kunnen volwassenen relaxed een oogje in het zeil houden. In 2023 komt er weer een prachtige nieuwe attractie in het park.

Mocht één dag niet genoeg zijn dan kun je bij Drouwenerzand ook blijven slapen. Dit kan op hoogte in een comfortabele boomhut, luxe kamperen in een ingerichte tentlodge, kasteel- of saloonlodge, een vakantiehuis of in het hotel (met familiekamers), uiteraard allemaal inclusief toegang tot het Attractiepark.

Kijk voor je bezoek altijd eerst even op de website van Drouwenerzand, hier vind je het laatste nieuws, de openingstijden, een overzicht van alle attracties en kun je vooraf je online tickets kopen. Het park adviseert om vooraf online dagtickets te kopen, omdat je dan zeker bent van je dagje weg.

Drouwenerzand Attractiepark,
Gasselterstraat 7, 9533 PC DROUWEN
www.drouwenerzand.nl

Levendig Musselkanaal, kom jij winkelen?

Musselkanaal is in beweging.

In samenwerking met de ondernemersvereniging Musselkanaal wordt er hard gewerkt aan een levendig en bruisend Musselkanaal. Het centrum is gevarieerd, compleet, gezellig en beschikt over een groot aantal toonaangevende zaken. Iedere onderneming heeft een rijke historische achtergrond en beschikt over ruime vakkennis. Denk hierbij aan mode, sierraden, uiterlijke verzorging, fietsen, bloemen en diverse andere mooie speciaalzaken. Dit maakt een bezoek aan Musselkanaal een belevenis en absoluut de moeite waard.

Jaarlijks staan er diverse leuke evenementen op het programma. Kijk hiervoor op: www.levendigmusselkanaal.nl/kalender.

Kom jij ook gezellig langs in Musselkanaal? We zien ernaar uit om jou kennis te laten maken met onze winkels, bedrijven, diverse evenementen en nog veel meer.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: