Voorpagina Voorwoord Woongoed Zeeuws-Vlaanderen Buurttafels Veilig Thuis Zeeland Bewegen op school - De boodschappenbus Beweegpark Clinge - Vrijwilliger in Hulst - Zorgwerkplaats De Balans Lekkerder in je vel met een leefstijlcoach ZorgSaam - De Zorgbalie De Zorgbalie

Bij Veilig Thuis kunnen mensen terecht die hulp zoeken of zich zorgen maken om anderen. Vaak gaat het om problemen die al lang bestaan en die je niet zonder hulp kunt oplossen. Maar het kan ook gaan om vermoedens: je denkt dat mensen of kinderen niet veilig zijn, maar je weet het niet zeker.

Geweld stopt niet vanzelf

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Iedereen kan bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en hulp. Of je nu slachtoffer, pleger, professional of gewoon bezorgd bent.

We doorbreken onveilige situaties en werken samen om te zorgen voor een veilige omgeving. In Zeeland is Veilig Thuis een onderdeel van GGD Zeeland. De organisatie kent twee teams, te weten het Advies en Meldingen Team en het Ondersteuning en Onderzoek Team.

Hoe kun je ons bereiken?

Wij zijn telefonisch gratis bereikbaar op 0800-2000. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt ook gratis en anoniem chatten via de website: www.veiligthuiszeeland.nl.

ADVIES- EN MELDPUNT
HUISELIJK GEWELD EN
KINDERMISHANDELING

www.veiligthuiszeeland.nl