Voorpagina Voorwoord Woongoed Zeeuws-Vlaanderen Buurttafels Veilig Thuis Zeeland Bewegen op school - De boodschappenbus Beweegpark Clinge - Vrijwilliger in Hulst - Zorgwerkplaats De Balans Lekkerder in je vel met een leefstijlcoach ZorgSaam - De Zorgbalie De Zorgbalie
in de gemeente Hulst

Sporten op je eigen tempo
in Beweegpark Clinge

Bewegen is gezond, maar vooral ook gezellig! In Beweegpark Clinge kun je zelfstandig aan de slag, maar ook onder professionele begeleiding van Sports2Play en Hulst voor Elkaar.

Er zijn verschillende vaste uurtjes dat er wordt gesport in een groep. De begeleide momenten zijn elke dinsdag en donderdag om 19.00 uur en op woensdagochtend om 10.00 uur. De lessen zijn geschikt voor iedereen, want elke oefening wordt aangeboden op verschillende niveaus. De apparaten worden uitgelegd en iedereen sport op zijn eigen tempo.

Het Beweegpark in de tuin van dorpscentrum Malpertuus ligt beschut, ideaal voor een uurtje sportplezier. Aansluiten is gratis, aanmelden vooraf niet nodig. Doe gezellig mee!

Beweegpark Clinge


Rijk worden? Word vrijwilliger

Vrijwilligerswerk is onmisbaar. Heb je hulp nodig? Wil je iets voor een ander doen? Vrijwilligerswerk geeft het leven kleur! Hulst voor Elkaar is een belangrijke schakel voor vrijwilligerswerk en maatschappelijke stages in gemeente Hulst.

Word vrijwilliger!

Kijk op www.vrijwilligerinhulst.nl voor een overzicht van vacatures voor vrijwilligers in de gemeente. Denk aan chauffeurs voor de Boodschappenbus, of als je een ander af en toe als maatje wil verblijden met een bezoekje, om eenzaamheid tegen te gaan. In gemeente Hulst worden er ook begeleiders gezocht voor activiteiten voor ouderen en voor het Kinderkookcafé. Of wil je graag koken voor een groep en is Kookvrijwilliger in Sint Jansteen iets voor jou? Kortom, keuze genoeg. Zit de juiste functie er niet meteen bij voor je? Neem contact op voor een afspraak met de vrijwilligerscoördinator van Hulst voor Elkaar via [email protected].

Een vrijwilliger nodig?

Denk bijvoorbeeld aan hulp voor kleine huishoudelijke klusjes, administratie, vervoer of een sociale bezigheid. Lukt het niet om hiervoor iemand in je omgeving te vinden? Ook dan kun je bij Stichting Hulst voor Elkaar terecht via [email protected] of 0114-68 47 00. En… als hulpvrager kun je ook hulpbieder zijn, want vrijwilligerswerk maakt ieders wereld mooier!

Terug in balans bij De Balans

Zorgwerkplaats De Balans is er voor (jong)volwassenen met psychische en/of psychiatrische problemen die zelfstandig wonen. De Balans helpt je de dag door met activiteiten. Er is zinvolle dagbesteding en ook individuele begeleiding thuis. Ook biedt De Balans re-integratietrajecten. De doelen van de cliënten zijn verschillend. Dat gaat van oriënteren op de arbeidsmarkt tot aan de wens om sociale contacten op te bouwen. Het doel van alle deelnemers: terug in evenwicht komen voor een rol in de samenleving. Voor De Balans is een indicatie voor dagbesteding en/of individuele begeleiding nodig. Aanmelden gaat via Stichting Hulst voor Elkaar.

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: