Voorpagina Voorwoord Osté Advocaten en Bewindvoering Prisma - Rijppaert & Peeters Advocaten Prisma Rijppaert en Peeters Advocaten Zorgen over geld? - De Entree Dongen Doet Mee - Hulp bij digitale vaardigheden ZoHealthy - Mantelzorg Korian Gamen: wanneer is veel té veel? Uitvaartverzorging Van Berkel - E-health

Villa Gardiaan in Dongen

In het historische centrum van Dongen staat Villa Gardiaan, een voormalig klooster die volledig gerenoveerd is tot zorgvilla voor ouderen met dementie. Veel originele elementen zijn bewaard gebleven, welke zijn gecombineerd met een eigentijdse inrichting. Het gebouw straalt warmte uit en heeft meerdere woonkamers en gezellige zitjes. De appartementen zijn 29 m2 tot 67 m2 groot en bieden veel privacy. Ook is het heerlijk toeven in de binnentuin en de grote tuin rondom het gebouw. 


5 jarig jubileum

Op 1 mei 2023 was het een feestelijke dag bij Villa Gardiaan. Toen vierden zij hun 5 jarig jubileum. “Een prachtige uitdaging om samen te mogen groeien, ontwikkelen en vorm te mogen geven aan een thuis voor onze bewoner”, aldus Jennefer Luijten, locatiemanager. “We blikken terug met een lach en een traan, maar bovenal met passie voor de villa en haar bewoners. Ik ben er trots op dat we een nagenoeg vast team van medewerkers hebben, die zich elke dag inzetten om de bewoners een fijne dag te bezorgen. Op het gebied van welzijn hebben we een groot aanbod ontwikkeld, waarbij we rekening houden met de wensen van de bewoners. Naast bakactiviteiten komen er ook regelmatig dieren op bezoek, zijn er optredens en wordt er samen op uit getrokken. Ook vinden we het belangrijk om onderdeel te zijn van de buurt. We hebben dan ook samenwerkingen lopen met onder andere scholen, de gemeente en andere zorginstellingen. Daarnaast bieden we ruimte aan leerlingen om kennis te maken met zorg en hier ervaring in op te doen. Ook zijn we blij met de vrijwilligers die zich inzetten, samen creëren we daarmee een fijn thuis voor de bewoners.”


Sfeer proeven?

Benieuwd of Villa Gardiaan een fijn nieuw thuis kan zijn voor u of uw naaste? Kom dan sfeer proeven. 
Voor meer informatie en het plannen van een rondleiding kunt u terecht op www.steppingstones.nl/villa-gardiaan of telefoonnummer 085 80 87 010.