Voorpagina Voorwoord Aafje Inzet078 ASVZ Beste Dordtenaren Gemeente Dordrecht Ontdek GeldenzoDordt.nl Sociaal Wijkteam Dordrecht vervolg Sociaal Wijkteam Dordrecht ContourdeTwern Dordrecht De Hoop ggz - Syndion De Hoop ggz Syndion Notariaat Nonhebel - Drechtwerk Notariaat Nonhebel Drechtwerk Buurtwerk Dordrecht Adviesraad WMO & Jeugd Dordrecht Humanitas Humanitas Drechtsteden

Dordtse Schapenkopjes starten met een voorsprong

WIST JE DAT...

...de eerste 1.000 dagen van een kind, vanaf de zwangerschap tot de tweede verjaardag, heel belangrijk zijn voor later? Als een kind zich in die periode goed ontwikkelt, heeft het meer kans om gezond en veilig op te groeien. Ook jouw schapenkopje!
Een schapenkopje (op komst) is mooi, maar er komt ook veel op je af. Je wilt het allerbeste voor je kindje. Weet je soms even niet hoe? Kun je wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij (het voorbereiden op) het ouderschap, praktische zaken of de gezondheid van jou en je kindje? Met de tips op schapenkopjes.nl en de hulp van professionals en vrijwilligers in heel de stad, geef je ook jouw kind een voorsprong. Klaar voor de start…?

Schapenkopjes.nl is een samenwerking van de gemeente Dordrecht, de GGD ZHZ, Jong JGZ, het sociaal wijkteam en het verloskundig samenwerkingsverband (VSV) Dordrecht e.o.