Voorpagina Voorwoord Podozorg Zaltbommel Bibliotheek Rivierenland - Santé Partners Santé Partners Welzijn Bommelerwaard Welzijn Bommelerwaard vervolg 's Heerenloo Geldermalsen 's Heeren Loo - ROC River ROC Rivor BetuweZorg - Prezzent Prezzent Samen in de strijd tegen laaggeletterdheid Medisch Centrum de Rivieren - Praktijk Sirius
beeld boven02

Soms krijg je te maken met gezondheidsklachten, een chronische ziekte of je moet herstellen van een operatie of ongeluk. Hoe fijn is het dan als je door Santé Partners thuis geholpen kan worden en niet naar het ziekenhuis hoeft? Dit kan veel vaker dan je denkt. Ons uitgangspunt is om je zoveel mogelijk thuis, in je eigen vertrouwde omgeving, te ondersteunen. Soms lukken de dagelijkse dingen thuis niet meer zo goed of jij of je partner wordt getroffen door dementie. Santé Partners kijkt samen met jou naar wat wél kan en zorgt er samen met je omgeving voor dat je een zo goed mogelijk leven kan leiden, binnen de mogelijkheden die er zijn.

Ondersteuning en zorg thuis op maat

Je woont zelfstandig en wil dit graag zo houden, ook al heb je veel ondersteuning nodig. Met ‘Zelfstandig Thuis’ van Santé Partners kan het. Thuis in je eigen vertrouwde omgeving óf in een eigen appartement met gezamenlijke voorzieningen dichtbij. Met het Volledige Pakket Thuis (VPT) stellen we een maatwerk pakket aan ondersteuning samen op basis van je eigen wensen en behoeften. Samen met jou en je netwerk zorgen we er voor dat je langer thuis kan blijven wonen, in je eigen vertrouwde omgeving.

Mogelijkheden

Met ‘Zelfstandig Thuis’ krijg je een vast team van medewerkers die tijd en aandacht voor je hebben. Dezelfde medewerker kan verschillende soorten ondersteuning leveren waardoor je vaker dezelfde gezichten ziet. Samen met de zelfstandig thuis coaches bepaal jij hoe jij de dag het liefste in deelt en welke zorg en ondersteuning je hierbij kan gebruiken. Denk hierbij aan:

  • Dagelijkse verzorging of verpleging, hulp en ondersteuning.
  • Huishoudelijke hulp, zoals de was, bed verschonen, schoonhouden van je leefomgeving.
  • Begeleiding van en naar activiteiten (dagbesteding).
  • Begeleiding bij dagelijkse activiteiten zoals samen wandelen, de hond uitlaten, boodschappen doen, een spelletje doen, de maaltijd bereiden of samen eten.
  • Het ondersteunen van mantelzorgers.
  • Acute zorg die je kan inroepen via een alarmknop.
  • Inzet van digitale middelen zoals een automatische medicijndispenser.

Dagactiviteitencentra

Met ‘Zelfstandig thuis’ kun je ook deelnemen aan onze dagactiviteitencentra. In de regio Bommelwaard hebben we drie locaties: in Rossum, Velddriel en Zaltbommel. Op onze dagactiviteitencentra bieden we gezamenlijke activiteiten aan maar daarnaast ook individuele activiteiten die passen bij jouw interesses. Deelname aan de dagactiviteitencentra draagt bij aan het vergroten van je sociale contacten en kan ondersteuning bieden bij jouw persoonlijke hulpvragen. Neem een kijkje op de website van Santé Partners voor een overzicht van onze verschillende locaties of bekijk de video voor een impressie van onze locatie in Velddriel.

Video VPT:

Video dagbesteding:

Meer informatie over VPT?

Neem vrijblijvend contact op met onze collega’s van de zorgbemiddeling. Tel: 0900-8433, keuze 2

[email protected]

www.santepartners.nl

Of kom langs op onze inloopochtend in ‘t Trefpunt in de Vaste Burcht in Rossum, elke laatste donderdag van de maand. Ingangsdatum 26 oktober 2023 van 14.00- 16.00 uur ( m.u.v feestdagen).

VPT wordt gefinancierd vanuit de Wet Langdurige Zorg ( WLZ)