Voorpagina Week van de Ontmoeting 2023 Voor ieder 1 Lekker in je vel DSV Mantelzorg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse Buurtkracht Aemosa Gezond leven Wacht niet met hulp vragen HOZO In de problemen geraakt? Programma: Week van de ontmoeting Marente Jongeren in het vizier Stichting Welzijnskwartier

HOZO biedt de mogelijkheid om langer thuis te wonen met een langdurige zorgvraag

HOZO zorgt voor Hillegom! Onze organisatie ondersteunt Hillegommers bij een gezond en goed leven, in hun eigen huis of in een van de woonzorglocaties van HOZO. HOZO biedt aandacht en nabijheid aan haar cliënten en vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven, ook als ze zorg en/of ondersteuning bij welbevinden nodig hebben.

HOZO biedt sinds een aantal maanden Zorg Thuis Plus, ook wel volledig pakket thuis (vpt) aan in de wijk.

Met Zorg Thuis Plus ontvangen cliënten de zorg en ondersteuning die ze zouden ontvangen in onze woonzorgcentra, maar dan aan huis in een zelfstandige woning. Dit sluit aan bij de trend zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met het aanbieden van Zorg Thuis Plus kan HOZO de vraag en behoefte van de cliënt nog meer centraal stellen. De cliënten kunnen in hun eigen woning blijven wonen en daarnaast de zorg en welzijn ontvangen die ze nodig hebben.

HOZO Woonzorgcentra & Zorg Thuis
Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom
Tel: 0252 576 500
Mail: [email protected]