Voorpagina Voorwoord Elver Pak uw Gelrepas! MVT Arnhem - Aanvraag energietoeslag Wijkteams Arnhem Contact met het wijkteam - Samen in de Wijkzorg Eenzaamheid onder jongeren Steentjes Mediation & Scheidingsspecialist Plushome Arnhem Op weg naar werk Vrijwilligerswerk - Attent Zorg en behandeling Attent Thuiszorg Pleyade - RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Pleyade RIBW Arnhem & Veluwse Vallei Vizier Oost
mediation 2

Met oog voor elkaar uit elkaar

Scheiden is een ingrijpende periode, er komt zoveel bij kijken. Niet alleen praktisch en financieel, maar zeker ook emotioneel. Door onder begeleiding van een ervaren mediator, samen afspraken te maken, voorkom je een vechtscheiding.

Mediator & Scheidingsspecialist Mirjam Steentjes

“Als mediator begeleid ik het hele proces en regel de scheiding van A tot Z voor jullie. Respect, eerlijkheid en vakkundigheid staan daarbij voorop. Ik ontzorg, geef inzicht en adviseer bij de te maken keuzes. Uiteraard met begrip en ruimte voor emoties. Mijn doel is dat jullie na de scheiding allebei echt goed verder kunnen met jullie leven. En zeker ook de kinderen als die er zijn. Om hierin optimaal te kunnen adviseren heb ik de specialistische opleiding ‘De kinderen scheiden mee’ afgerond.”

“Met mijn jarenlange ervaring en financiële achtergrond, garandeer ik jullie zorgvuldig advies. Jullie staan zelf aan het roer. Ik houd de financiële, juridische en fiscale zaken in het oog. Ik bied inzicht in de huidige en toekomstige financiële situatie en dat geeft rust. Jullie hebben alle vrijheid om alle zaken te regelen zoals jullie het willen. Met oog voor elkaar uit elkaar, zodat jullie je weer op de toekomst kunnen richten.”

Meer informatie en/of vragen? Vul het contactformulier in: www.steentjesmediation.nl, of bel of app 06-2271 4379.

Steentjes Mediation Arnhem

Garde Jagers 9
6822 NA Arnhem