Voorpagina Voorwoord Elver Pak uw Gelrepas! MVT Arnhem - Aanvraag energietoeslag Wijkteams Arnhem Contact met het wijkteam - Samen in de Wijkzorg Eenzaamheid onder jongeren Steentjes Mediation & Scheidingsspecialist Plushome Arnhem Op weg naar werk Vrijwilligerswerk - Attent Zorg en behandeling Attent Thuiszorg Pleyade - RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Pleyade RIBW Arnhem & Veluwse Vallei Vizier Oost
in de gemeente Arnhem

Op weg naar werk

Werken is voor veel dingen goed. Het zorgt voor inkomen, maar geeft mensen ook het gevoel dat ze ergens bij horen. De gemeente Arnhem probeert inwoners zo goed mogelijk te begeleiden naar werk en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te bieden. Heb jij een bijstandsuitkering? Hier lees je hoe je je kansen op werk kunt vergroten.

• Arnhem Werkt app

Met de Arnhem Werkt app ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures, opleidingen en vrijwilligerswerk. Daarnaast zie je in de app welke activiteiten er in de regio zijn, vind je informatie over de bijstandsuitkering en zijn de contactgegevens van gemeente Arnhem te vinden.

Installeer de Arnhem Werkt app op je mobiel of tablet

  1. Ga op je mobiel of tablet naar Google Play (Android) of AppStore (iPhone of iPad).
  2. Zoek naar ‘Arnhem Werkt’.
  3. Klik op ‘Installeren’ of ‘Download’. De app is gratis.
  4. Bevestig je e-mailadres.
  5. De app wordt nu geïnstalleerd op je mobiel of tablet.
  6. Open de app.
  7. Kies de naam van je contactpersoon en klik op ‘opslaan’.
  8. Vul je postcode in.
  9. Om makkelijk op vacatures te reageren, is het nodig om je naam, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen.
  10. Klik op ‘opslaan’ en je kunt aan de slag


• Werk.arnhem.nl

Op werk.arnhem.nl kun je ontdekken waar je goed in bent en wat voor werk bij je past. Je vindt vacatures waar je op kunt solliciteren. Ook kun je opdrachten maken om te kijken wat je mogelijkheden en kansen zijn op (betaald) werk. Je krijgt via je regisseur, contactpersoon bij Werk en Inkomen, een e-mail om deze website te gebruiken. Je hebt DigiD nodig om in te loggen. Heb je nog geen toegang? Informeer dan bij je regisseur of bel naar 0800 - 1809. Of vul het contactformulier in dat onderaan de startpagina op werk.arnhem.nl staat.

• Activerend Werk

Woon je in Arnhem? Ben je minimaal 16 jaar en wil je stappen zetten op weg naar werk? Bij Activerend Werk kun je de ondersteuning krijgen die je nodig hebt. Zo kun je blijvend jouw bijdrage leveren aan de samenleving. In een passende werkomgeving, dicht bij jou in de buurt. Samen met een consulent van Activerend Werk ga je samen op verschillende werkplekken kijken om erachter te komen wat je goed kunt en leuk vindt. Wil jij dit samen verkennen? Kijk dan op www.activerendwerk.nl.

Bron: www.arnhem.nl, www.activerendwerk.nl

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: