Voorpagina Voorwoord Elver Pak uw Gelrepas! MVT Arnhem - Aanvraag energietoeslag Wijkteams Arnhem Contact met het wijkteam - Samen in de Wijkzorg Eenzaamheid onder jongeren Steentjes Mediation & Scheidingsspecialist Plushome Arnhem Op weg naar werk Vrijwilligerswerk - Attent Zorg en behandeling Attent Thuiszorg Pleyade - RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Pleyade RIBW Arnhem & Veluwse Vallei Vizier Oost
in de gemeente Arnhem

Pak uw Gelrepas!

Met de Gelrepas ligt Arnhem en omgeving voor u open! Van het Openluchtmuseum, de Veluwe en Burgers’ Zoo tot een bezoek aan de bioscoop of het theater, er is altijd iets te doen. Het tegoed op de Gelrepas besteedt u aan musea, sporten, attracties, film, cursussen, muziekles, en meer. Ook krijgt u korting op allerlei acties. Pak uw pas en leer, beweeg, ontspan en meer!

Wat is de Gelrepas?

De Gelrepas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in onder andere de gemeente Arnhem. We streven ernaar om cultuur, sport en recreatie voor iedereen toegankelijk te maken. Hoeveel tegoed u krijgt hangt af van uw leeftijd en woonplaats. Op www.gelrepas.nl ziet u bij ‘uitleg per gemeente’ hoeveel tegoed u krijgt. Weten of u ook in aanmerking komt voor een Gelrepas? Doe de check op www.gelrepas.nl/vraag-je-gelrepas-aan. U kunt de pas dan meteen aanvragen.

Kunt u niet zelf op pad?

Bent u slecht ter been, durft u niet alleen over straat of zijn er andere redenen dat u begeleiding nodig hebt? Dan kunt u in aanmerking komen voor een begeleiderspas. Met deze pas kan iemand u begeleiden. Dat hoeft niet steeds dezelfde begeleider te zijn. De begeleider krijgt dezelfde kortingen als de pashouder. Op gelrepas.nl/uitleg-arnhem vindt u meer informatie over het aanvragen van een begeleiderspas.

Doe dit met uw pas!

€ 23,- korting op het compleetabonnement van Rozet Bibliotheek.
De rest kunt u met uw tegoed betalen.

Onbeperkt 50% korting op bezoek aan de Eusebius Kerk Arnhem.
De rest kunt u met uw tegoed betalen.

€ 35,- korting op cursus ‘Beweeg beter & word fitter’ van Sportbedrijf Arnhem.
De rest kunt u met uw tegoed betalen.

Geldzorgen? Hier krijgt u hulp

Stijgende prijzen. Een hoge energierekening. Heeft u moeite om alles te betalen? Maakt u zich zorgen? Blijf er niet mee rondlopen maar zoek hulp.

Hulp vragen is de eerste stap naar een oplossing. Zo voorkomt u dat geldproblemen groter worden. In Arnhem staan de gemeente en organisaties in onze stad gratis voor u klaar. U kunt bijvoorbeeld terecht bij een wijkcoach in uw eigen buurt. Of bij Goed Geregeld Arnhem. Zij helpen u bij al uw vragen over geld maar ook als u hulp nodig hebt om zaken te regelen. Een overzicht van wat er aan hulp mogelijk is vindt u op www.arnhem.nl/geldzorgen.


Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: