Voorpagina Brunssum Voorwoord Mobiliteitswereld Samen spelen en leren CMWW CMWW Brunssum Wijksteunpunten Wonen Limburg Cicero Zorggroep - Bibliotheek Kerkrade Cicero Eenzaamheid onder jongeren
in de gemeente Brunssum

CMWW brunssum

Bij CMWW werken we vanuit zorg vóór elkaar en mét elkaar voor burgers en buurten van Brunssum, van alle leeftijden. In Brunssum zijn wij actief met onze Buurtwelzijnsteams en werken intensief samen met de Stadsdeelteams van Samenkracht. Als CMWW bieden we in Brunssum veel diensten aan. Bekijk hieronder een greep uit ons aanbod. Wil je meer informatie of ons volledige aanbod bekijken? Bezoek dan onze website, www.cmww.nl.

Os Hoes:

Ontmoetingspunt voor informatie en advies bij financiële vragen

In Brunssum Noord heeft CMWW een apart loket voor alle vragen rondom financiën, “Os Hoes”. Bij Os Hoes kan iedereen uit Brunssum terecht voor vragen over geld, voorzieningen en schulden. Het maakt niet uit hoe oud je bent, welk inkomen je hebt of waar je zorgen over hebt.

Je kunt tijdens de inloopmomenten terecht voor informatie en advies. We kunnen met je aan de slag gaan om een financieel overzicht te maken van inkomsten en uitgaven, betalingsregelingen treffen, aanvragen van voorzieningen of toeslagen en kijken waar je recht op hebt. Ook als je schulden hebt en dit stress veroorzaakt of wanneer je het niet meer overziet, kun je bij ons langskomen. Op deze locatie zitten medewerkers van het CMWW, maar ook van ISD BOL en Kredietbank Limburg.

Ons adres is Henri Dunantstraat 519. Je bent welkom op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 – 13.00 uur. Wil je liever eerst telefonisch contact? Dat kan via telefoonnummer 088-4552514 of per mail naar [email protected].

Perron045, what’s your Next Step?

Alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar die even niet zo goed weten wat de volgende stap is, kunnen bij Perron045 terecht om een plan voor de toekomst te maken. Dit doe je samen met de mensen die belangrijk zijn voor jou en met de hulp van een vrijwillige coach.

In dit plan heb jij het voor het zeggen! Wij helpen jou bij het opstellen van je vragen en het uitzoeken van al je mogelijkheden. Jij bepaalt vervolgens wat je gaat doen, met wie je dat doet en wanneer. Maar dat is niet alles! Je kunt ook nog deelnemen aan allerlei leuke activiteiten samen met andere jongeren. Of meedoen met verschillende trainingen en groepen. Denk bijvoorbeeld aan leren koken of leren omgaan met je onzekerheid. Wil je meer weten over wat wij doen, je aanmelden of een keer komen kletsen? Kijk dan op www.perron045.nl of stuur een mailtje naar [email protected]. Hopelijk zien we je snel!

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door: