Voorpagina Brunssum Voorwoord Mobiliteitswereld Samen spelen en leren CMWW CMWW Brunssum Wijksteunpunten Wonen Limburg Cicero Zorggroep - Bibliotheek Kerkrade Cicero Eenzaamheid onder jongeren


Maatschappelijk werk, Welzijnswerk & Peuteropvang

Zorg vóór elkaar en zorg mét elkaar. Dát is onze visie voor de burgers en buurten van Brunssum. CMWW is er voor álle leeftijden. In Brunssum zijn wij actief met onze buurtwelzijnsteams en wij werken intensief samen met de stadsdeelteams van ‘Samenkracht’. Wij leveren maatschappelijk werk, welzijnswerk & peuteropvang en zorgen samen voor een sterk zorgnetwerk voor onze samenleving in Brunssum.


CMWW BIEDT IN BRUNSSUM EEN BREED SCALA AAN MAATSCHAPPELIJKE DIENSTEN


Pluk de dag, pluk de toekomst.
Kies voor jouw peuter - PLUK!


Bij PLUK krijgen kinderen de ruimte om te spelen, te leren en te groeien. Hier zie je jouw eigenzinnige peuter uitbloeien tot een vrolijke kleuter. Wij zijn er voor jouw kleintje bij het eerste stapje buiten het gezin, de wijde wereld in. Maar ook al is de wereld nog zo wijd, bij PLUK staan wij bij iedere sprong en iedere spurt heel dicht bij jouw kleine spruit. Brabbelen en babbelen, prakken en happen, springen en zingen. Spelen en leren doen we samen bij Peuteropvang PLUK!


pluk-peuteropvang.nl

Pluk Brunssum met 6 locaties:
Noord | Zuid | Oost | West | Centrum | Centrum Noord