Voorpagina Voorwoord Rijnstad Buurtbemiddeling Incluzio Rheden Ondersteuning voor jeugd en gezin Ondersteuning in het dagelijks leven Dorpscoaches Buurtbemiddeling - Attent Attent Zorg en Behandeling Informatiepunt Digitale Overheid - Innoforte Innoforte Stichting Stoer - E-health

Heb jij het typische Innoforte gevoel?


Zelfstandigheid en eigen regie zijn belangrijke waarden voor ouderen. Zij weten wat ze willen, wat zij kunnen en wat ze niet meer kunnen. Dát is het uitgangspunt voor ieder gesprek dat wij met (aanstaande) cliënten voeren over hun vraag wat wij voor hen kunnen betekenen. Dat is ook wat we van iedereen verwachten die bij ons wil werken!

Wij zoeken mensen die net als wij kijken en luisteren met oprechte aandacht naar wat onze cliënten willen. Die handelen zonder de regie over te nemen. Die ook luistert naar en samenwerkt met familie en andere zorgverleners. Wij kennen onze cliënten en onze cliënten kennen ons. Wil jij ons allemaal leren kennen?

Waar blinkt Innoforte in uit:

  • Professionele zorg, specialist op het gebied van omgevingsgerichte zorg aan mensen met dementie en hun naasten.
  • Thuiszorg en dagbesteding voor mensen met beginnende dementie.
  • Ouderen die niet meer thuis kunnen wonen vanwege dementie, een chronische lichamelijke zorgvraag en/of milde psychiatrische beperkingen, vinden een thuis in één van onze locaties.
  • We zijn er voor ouderen vanaf het moment dat zij onze professionele hulp in willen schakelen en werken met hen samen zo lang als gewenst. Dat doen we in samenspel met de familie.

Herken jij je in onze werkwijze en gedachtegoed? Wil je bijdragen aan het welzijn van ouderen in de regio? We zoeken regelmatig nieuwe collega’s, waaronder VIG, thuisondersteuners, verpleegkundigen, helpenden, staf en vrijwilligers.

Bekijk de openstaande vacatures, wij maken graag kennis met jou!
www.innoforte-zorg.nl/vacatures