Voorpagina Voorwoord Oosterpoort Gezondheid: Een vak apart voor je toekomst Fontys WeenerXL - SWZ Zorg Weener XL SWZ zorg Uw geldzaken op orde Hulp of ondersteuning Apetito 's-Hertogenbosch Fysiotherapie & Ergotherapie Langer Thuis Koning Willem I College - Logopedie Helpt - Paulien Uitvaartbegeleiding Koning Willem I College Huijbregts Notarissen - Farent Huijbregts Notarissen Adviseurs Farent Huis 73 - Mee de Meent Groep Huis 73

Veilig Langer thuis wonen?!

Hoe doen wij dat in 2024. Dit jaar is de start van een gezamelijke aanpak om het zelfstandig Langer Thuis te blijven wonen. De gemeente en de zorgverzekeraars zijn nu samen verantwoordelijk om het veilig thuis wonen bereikbaar te maken.

Belangrijk is dat iedereen zo lang mogelijk Fit blijft of wordt. Om goed in Balans te zijn en uw dagelijke leven leuk en veilig te kunnen leven is het belangrijk dat u sterk genoeg bent om alles te kunnen doen.

Wat houdt valrisico in?
Doe de test!!

Fysiotherapie Langer Thuis is al jaren gespecialiseerd in de zorg voor ouderen (geriatrie fysiotherapie). De praktijk zit in de Denktank bij de gemeente ’s-Hertogenbosch in verband met valpreventie. Vallen en Angst om te vallen komen vaak doordat u minder stevig op de benen staat. Dat heeft NIETS met ouderdom te maken, maar met te weinig kracht! Kracht trainene kunt u op elke leeftijd en op elke leeftijd heeft het zin en effect.

De praktijk is gespecialiseerd en gecertificeerd in het geven van valpreventie en het afnemen van de valanalyse.
Valpreventie groepen worden gegeven en op individuele basis.

Bent u nieuwsgierig?
Bel 06 156 41 949