Voorpagina Voorwoord Oosterpoort Gezondheid: Een vak apart voor je toekomst Fontys WeenerXL - SWZ Zorg Weener XL SWZ zorg Uw geldzaken op orde Hulp of ondersteuning Apetito 's-Hertogenbosch Fysiotherapie & Ergotherapie Langer Thuis Koning Willem I College - Logopedie Helpt - Paulien Uitvaartbegeleiding Koning Willem I College Huijbregts Notarissen - Farent Huijbregts Notarissen Adviseurs Farent Huis 73 - Mee de Meent Groep Huis 73

Waarmee kunnen we je helpen?

We zijn er voor je als opvoeden en opgroeien niet vanzelf gaat.

Sta je voor opvoedingsuitdagingen? Merk je dat je kind schoolproblemen heeft of vastloopt in zijn ontwikkeling? Ervaar je onrust in het gezin, waarbij de opvoeding soms stroef verloopt? Ben je net uit een scheiding gekomen of zit je er nog in, en zie je dat dit invloed heeft op de ontwikkeling en opvoeding van je kind? Wij zijn er om te helpen. 

Onze expertises

  • Ambulante jeugdhulp
  • Verblijfsgroepen
  • Pleegzorg

Stichting Oosterpoort, met het hoofdkantoor in Oss en vestiging in Den-Bosch, biedt specialistische jeugdhulp voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in noordoost Brabant.

Onze hulp vindt zoveel mogelijk thuis of in eigen omgeving plaats. Daarnaast streven we naar zo korte mogelijke zorg die aansluit bij de dagelijkse gang van zaken binnen het gezin. Meestal spelen er meerdere dingen tegelijk op verschillende gebieden; binnen het gezin, op school, op het werk en in de aansluiting met leeftijdsgenoten. Wat het ook is, samen komen we erachter en samen lossen we het op.

Met een oprechte en onpartijdige blik zijn we er voor het hele gezin. Samen werken we aan een veilige, gezonde en kansrijke toekomst.

Onze professionals

160 ervaren (zorg)professionals staan voor jullie klaar. Zij werken vanuit de zorgvisie: De beste zorg komt uit het hart! Ook interesse? Bekijk onze vacatures op de website www.oosterpoort.org

Rompertsebaan 66,
5231 GT Den Bosch
Kamperfoeliestraat 60,
5342 CX Oss
www.oosterpoort.org /
0412 – 46 53 00