Voorpagina Voorwoord ZZWD Jongerengroep Guerrilla’s - Jongerensoos in Vledder Iedereen kan geldzorgen krijgen Finta Bewind Mantelzorger - Odensehuis Meppel Westerveld Stichting Veuruut Opbouwwerkers en dorpsverbinders Stichting Welzijn MensenWerk Fysiotherapie Noordwolde - Icare iCare Fysiotherapie Noordwolde Hallmans Meier advocaten & mediators Hallmans Meier advocaten en mediators Het Notarieel - Rabobank Coöperatieve Rabobank U.A. Het Notarieel Meppel Fintabewind - ZZWD Zorgcollectief
WaST logo
het stichting veuruut logo

WaST Westerveld is een sociale onderneming die is opgezet om voor inwoners met een Wmo-indicatie met huishoudelijke ondersteuning, de was te verzorgen. 

Wij halen de was op en brengen het binnen drie dagen gewassen en gestreken terug. WaST Westerveld is sinds 1 mei operationeel en valt onder Stichting Veuruut.

Het is heel fijn om jezelf te ontzorgen met de was. Waarom niet als je de mogelijkheid hebt? De privacy is gewaarborgd, de medewerkers die wassen en strijken zien alleen de code en hebben geen idee van wie de was is. 

WaST richt zich ook op de particuliere markt. WaST neemt alles uit handen, wassen, strijken en vouwen. We halen het op en brengen het terug. Ze kunnen de was ook zelf afgeven en ophalen. Het is een soort wasserette 2.0 maar wel zoals u het thuis gewend bent.

Naast de was en strijkservice biedt WaST Westerveld ook herstel- en verstel service aan. Dit betekent dat er knopen aan broeken kunnen worden gezet of een naadje dicht naaien. 

De was- en strijkservice is ondergebracht bij Stichting Veuruut in Nijensleek. Bij WaST werken wij met leerbanen en helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om weer terug te keren in een vast werkritme.  

WaST Westerveld is gevestigd aan de Hoofdweg 22 te Nijensleek. 

Voor meer informatie kunt u bellen met 06-83495378 of kijk op de website www.wast-westerveld.nl